Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Σνομπάρισαν την ομιλία υπερ Σαμαρά Αρχοντες της Kέρκυρας


Ποικίλα σχόλια ακούσθηκαν από τους παρευρισκομένους στην «προεκλογική» ομιλία για την ανάδειξη αρχηγού στην Νέα Δημοκρατία που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Κορφου Παλλάς. Τα καυστικά σχόλια αφορούσαν τους Τοπικούς Άρχοντες του Νησιού μας που έλαμψαν δια της απουσίας τους από αυτή τη συγκέντρωση. Για την ενότητα του κόμματος κάποιοι έπρεπε να παρευρεθούν, έστω ένας για τη φήμη της Κερκυραϊκής φιλοξενίας. Η Δημόσια τοποθέτηση του πρώην Υπουργού κ. Δενδια υπέρ της κ. Μπακογιάννη - Μητσοτάκη Κούβελου, κράτησε σε απόσταση Πολιτευτές, Νομάρχη και Δημάρχους καθώς και πολλά άλλα καταξιωμένα μέλη της Κερκυραϊκής Κοινωνίας που ανήκουν παραδοσιακά στην Νέα Δημοκρατία

Κατά τη γνώμη παρευρισκομένων στην ομιλία, έπρεπε ο πετυχημένος Υπουργός κ. Δένδιας να κρατήσει στάση αναμονής όπως έκαναν πολλοί συνάδελφοι του στο Κόμμα, διότι η Κέρκυρα τον χρειάζεται, τον ήθελε Υπουργό και στις μελλοντικές Κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας. Η εμπειρία έχει αποδείξει ότι τις λάθος πολιτικές εκτιμήσεις και πραχτικές έχουν πληρώσει και θα πληρώνουν για χρόνια πολλοί πρώην Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και εδώ στην Κέρκυρα.


Βέβαια το γνώρισμα και η ικανότητα των πολιτικών ανδρών είναι να κάνουν το άσπρο μαύρο ανάλογα με την κατάσταση που επικρατεί την δεδομένη στιγμή. Δεν θα παραξενευτούμε λοιπόν εάν αργότερα δούμε τους σημερινούς απόντες να πρωτοστατούν και να θωπεύουν τον νέο Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας και μελλοντικό Πρωθυπουργό της Ελλάδος. Οι ώριμης ηλικίας συμπολίτες μας γνωρίζουν καλά αυτούς που υπηρετήσαν με πάθος τον Παπαδόπουλο και σε μια νύχτα έγιναν Αντιστασιακοί για να μην χάσουν την κουτάλα.