Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Bάλτε πρωτα τα κλεμμένα στα Δημόσια ταμεία


Το πρώτο μέλημα της Λαοπρόβλητης Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ έπρεπε να ήταν, με κάθε τρόπο η επιστροφή στα Δημόσια Ταμεία του Κράτους των κλεμμένων εκατομμυρίων ευρω που άρπαξαν τα κόμματα και οι παρατρεχάμενοι. Να κατασχεθούν οι βίλες, οι πισίνες, τα κότερα και να δεσμευτούν οι Τραπεζιτικοί λογαριασμοί όλων όσων δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τον ξαφνικό πλουτισμό τους. Το παράδειγμα έπρεπε να δώσει το ΠΑΣΟΚ επιστρέφοντας αυτά που πήρε ο δικός του άνθρωπος ο οποίος είπε Δημόσια ότι ναι μεν τα άρπαξε, αλά τα έβαλε στο κόμμα.


Μόνον αν μαζέψει η Κυβέρνηση πρώτα τον κλεμμένο ιδρώτα του Ελληνικού Λαού, έχει το δικαίωμα
να ζητάει θυσίες και να εφαρμόζει την σκληρότερη φορομπηχτική πολιτική που γνώρισε η Ελλάδα.  Είναι πλέον καιρός να σταματήσουν τα δυο μεγάλα κόμματα Εξουσίας το ανέντιμο παιγνίδι της αλληλοκάλυψης των παρανομιών τους, που θυμίζει τους νόμους της Μαφίας. Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι χιλιάδες χοντρές υποθέσεις θα είχαν οδηγήσει στις φυλακές πολλά λαμόγια και από τα δυο κόμματα εάν δεν υπήρχε αυτή η μυστική συμφωνία ΠΑΣΟΚ - Νέας Δημοκρατίας.


Στην αντίθετη περίπτωση, αργά η γρήγορα ο Λαός θα αντιδράσει. Οι κοινωνικές εκρήξεις θα είναι τέτοιας μορφής που οι Εθνοπατέρες μας θα ψάχνουν τόπο να κρυφτούν. Έχουν ακόμα το χρόνο να αποκαταστήσουν ένα Κράτος Δικαίου, να περιορίσουν τα δικά τους προνόμια, τους μισθούς και τις  συντάξεις τους. Να μην προκαλούν το Λαϊκό αίσθημα με τις Βασιλικές εμφανίσεις τους και τα ακριβά υπερπολυτελή αυτοκίνητα, γιατί ο κόσμος πεινάει και η Ιστορία έχει αποδείξει, ότι η πείνα είναι κακός σύμβουλος. Πρέπει να σταματήσουν την γλυκόπικρη καραμέλα του Δημόσιου χρέους που αυτοί οι ίδιοι δημιούργησαν με την ανικανότητα τους. 

Ρωτούσε προεκλογικά ο σημερινός Πρωθυπουργός, που είναι ο πακτωλός των εκατομμυρίων ευρω που εισέπραξε η Ελλάδα από τα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ακόμα δεν έμαθε για να το ανακοινώσει και στους Έλληνες που τον ψήφισαν ;

Μέχρι πότε ο Λαός θα πληρώνει και θα γεμίζει το Δημόσιο κορβανά για να τον αδειάζουν και να πλουτίζουν κάποιοι που δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους ;