Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Την Μέθοδο του Σαλαμιού Επέλεξε η Κυβέρνηση


Με την γνωστή μέθοδο του σαλαμιού εξαγγέλλει την φορομπηχτική της πολιτική η Πασοκικη Κυβέρνηση κάθε μέρα και ένα σκληρότερο μέτρο που πλήττει ιδιαίτερα τα Λαϊκά στρώματα και οδηγεί στην πείνα και την εξαθλίωση χιλιάδες νοικοκυριά. Ώρα με την ώρα οι προεκλογικές ελπίδες του Λαού εξανεμίζονται και μένει η οργή, ο φόβος και η ανασφάλεια του αύριο. Αυτή η επιλογή της Κυβέρνησης, του λίγο και κάθε μέρα δεν προβληματίζει μόνο τους Έλληνες, αλλά και τις Διεθνείς Αγορές που παρατηρούν αξιολογούν, και υποβαθμίζουν το κύρος της Πατρίδας μας.

Έχει υποχρέωση ο χαμογελαστός Υπουργός της Οικονομίας να ανακοινώσει όλα τα μέτρα και τους κανόνες του παιγνιδιού αν θέλει να έχει την συμπαράσταση του κόσμου και της αγοράς, διαφορετικά η Κυβέρνηση θα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στο Εξωτερικό. Πολλά δε περισσότερα εντός των συνόρων μας από τις αρχές του καινούργιου χρόνου. Το πολυδιαφημισμένο επίδομα φιλανθρωπίας του ΠΑΣΟΚ φανέρωσε την ανοργανωσιά του Κράτους και χώρισε τους πεινασμένους άνεργους στα δυο.


Είναι κωμικοτραγικό και άδικο να εξαιρεθούνε εκείνοι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Οι μακροχρόνια άνεργοι είναι αυτοί που έπρεπε να έχουν προτεραιότητα και ύστερα οι συνταξιούχοι που λίγο η πολύ κάθε μήνα, κάτι θα βάλουν στην τσέπη τους. Πρέπει να αντιληφθεί τούτο το ανάλγητο Κράτος ότι έχει πετάξει στα αζήτητα και έχει ξεχάσει τους Ανθρώπους αυτούς που χρόνια παραμένουν άνεργοι οι οποίοι ούτε Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δεν έχουν.

Δεν θα είναι επιτυχία για καμία Κυβέρνηση όσο και αν μειώσει το Δημόσιο Χρέος, αν δεν εξασφαλίσει πρώτα την επιβίωση των ασθενέστερων.