Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Το επίδομα Φιλανθρωπίας του ΠΑΣΟΚ δεν λύνει το πρόβλημα


Αγώνα κάνει η Λαοπρόβλητη Κυβέρνηση για να προλάβει να δώσει μέχρι τις Γιορτές των Χριστουγέννων το πολυδιαφημισμένο επίδομα φιλανθρωπίας στο Λαό που δεινοπαθεί. Όμως τι θα αλλάξει στη ζωή μας έστω και αν προλάβουν; πράγμα δύσκολο με το βηματισμό της παμπάλαιας κρατικής μηχανής. Κάθε μέρα η νέα Κυβέρνηση επιβάλει η ανακαλύπτει καινούργιους φόρους που δεν αφορούν τους έχοντες και τους κατέχοντες. Πως και τι θα εισπράξει από τον ταλαιπωρημένο Έλληνα φορολογούμενο όταν δεν έχει να προσφέρει τα απαραίτητα ούτε στην οικογένεια του; Εκτός και έχει προγραμματίσει η Κυβέρνηση να γεμίσει τις φυλακές με οφειλέτες, Στις φυλακές όμως επικρατεί το αδιαχώρητο από αλλοδαπούς στην πλειοψηφία τους, που τους ταΐζει το Κράτος από το στέρημα του Ελληνικού Λαού.

Αν θέλουν οι Κυβερνώντες να μακροημερεύσουν στην Εξουσία, πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουν αν όχι έναν καλύτερο τρόπο Ζωής, τουλάχιστον την επιβίωση του κόσμου. Είναι Πανελλαδική απαίτηση της κοινωνίας να επιστραφούν πίσω τα κλεμμένα εκατομμύρια ευρω στα Δημόσια Ταμεία. Πρέπει με κάθε τρόπο να σταματήσουν την καθημερινή αύξηση των ειδών διατροφής καταργώντας το φόρο από όλα τα προϊόντα Λαϊκής κατανάλωσης το ψωμί τα φρούτα της παιδικές τροφές. Ας υπερφορολογήσουν τα είδη που οι ίδιοι και οι έχοντες καταναλώνουν, όπως χαβιάρι, αστακούς και παντεσπάνι.


Η επαναλαμβανόμενη άγρια φορολογία σε σπίτια και αυτοκίνητα θα οδηγήσει την οικονομική πολιτική των πράσινων χαμογελαστών Μάγων σε αδιέξοδο. Είναι απαράδεχτο να πληρώνει ενοίκιο στο σπίτι που έφτιαξε με κόπο και θυσίες μια ζωής ο φτωχόκοσμος. Όσο για το παραμύθι της αντικειμενικής αξίας που παρουσιάζουν σαν άλλοθι, σύντομα θα την προσαρμόσουν στα μέτρα που θέλουν και τους επιτρέπουν να μας χαρατσώσουν. Με τον ερχομό του νέου Χρόνου θα φανερωθούν τα ΔΩΡΑ που έκρυβε στο δισάκι του το βαθύ ΠΑΣΟΚ για τον κάθε Έλληνα ξεχωριστά.