Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Άδειασαν τους Βουλευτές οι ψηφοφόροι της Ν.Δ.


Η πανηγυρική επικράτηση του κ. Σαμαρά και η ανάδειξη του ως νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έδωσε ένα μάθημα στους εκπροσώπους του Λαού. Οι κύριοι Βουλευτές έλαβαν το Πανελλαδικό Μήνυμα ότι δεν μας έχουν πια στο τσεπάκι τους και αυτό σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τα πολιτικά δρώμενα στη χώρα μας. Αυτή η «ανταρσία» του κόσμου και η ανυπακοή στις προτιμήσεις και τα κελεύσματα των Βουλευτών είναι μέγιστης σημασίας επίτευγμα που εμπεριέχει το σπόρο του ΑΥΡΙΟ. Η προκλητική τοποθέτηση του συνόλου σχεδόν των Βουλευτών της παράταξης υπέρ της κυρίας Μπακογιάννη εξόργισε τους πικραμένους Νεοδημοκρατες που έφεραν το σημερινό αποτέλεσμα.

Κραυγαλέο παράδειγμα είναι η Β’ Αθήνας που την εκπροσωπούν δώδεκα Βουλευτές, οι έντεκα από αυτούς στήριξαν Δημόσια την κ. Μπακογιάννη και μόνον ένας τον κ. Σαμαρά. Το αποτέλεσμα απέδειξε ότι εκπροσωπούσαν μόνον τον εαυτό τους και τίποτε άλλο, έμειναν γυμνοί και μουδιασμένοι.


 Αφού είπαν και πολέμησαν με χίλιους τρόπους τον κ. Σαμαρά, τώρα αμήχανοι ψελλίζουν τα περί ενότητας του κόμματος και «κολοκύθια με τη ρίγανη». Είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες ο Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίες μέχρι να μπει μια τάξη στο κόμμα. Πρέπει να αλλάξει νοοτροπίες, πρόσωπα και πράγματα που χρονίζουν και έφεραν την Ιστορική παράταξη εδώ που την έφεραν.

Ας ευχηθούμε φώτιση και δύναμη στον κ. Σαμαρά γιατί θα του χρειαστεί.