Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Το ΠΑΣΟΚ παίρνει πίσω το επίδομα με τα τέλη κυκλοφορίας


Προτού φθάσει στα χέρια των δικαιούχων το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης η Κυβέρνηση το παίρνει πίσω με τα εξωφρενικά και πέραν πάσης λογικής τέλη κυκλοφορίας τα οποία πλήττουν τους φτωχούς που έχουν ένα σαραβαλάκι και δεν μπορούν να το αντικαταστήσουν. Η αύξηση, τα πράσινα τέλη και τα πράσινα άλογα τα οποία πρέπει να πληρωθούν άμεσα υπερβαίνουν το επίδομα φιλανθρωπίας.


Σε πολλές δε περιπτώσεις τα τέλη ξεπερνούν και αυτήν την εμπορική αξία του αυτοκινήτου. Αυτή είναι η φιλολαϊκή πολιτική του νέου ΠΑΣΟΚ ; Γατί την παλιά την γνώρισε ο Ελληνικός Λαός όταν έμεινε εξαθλιωμένος στην άκρη του «τούνελ» κρατώντας στα τρεμάμενα χέρια του το Συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον τότε Αρχηγό του Σοσιαλιστικού Κινήματος.


Στην πρόσφατη ομιλία του ο σημερινός Πρωθυπουργός ζήτησε από τους Έλληνες «όλοι μαζί» να ξεπληρώσουμε τα χρέη για να αποκατασταθεί το κύρος της Ελλάδος, για να μην κινδυνέψουν τα Κυριαρχικά μας Δικαιώματα. Σύντροφε Παπανδρέου όλοι μαζί τα φάγαμε για τα πληρώσουμε και όλοι μαζί ; Ο φτωχόκοσμος έβαλε την Πατρίδα μας στην εντατική ; Ο Λαός γνωρίζει ότι ο Παπαδόπουλος μας έβαλε στο γύψο, όπως γνωρίζει και πόσα άφησε στα Δημόσια Ταμεία. Ως εκ τούτου το Δημόσιο Χρέος είναι έργο των Μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων, είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία ακολούθησαν όλα αυτά τα χρόνια. Αργά αλλά σταθερά δημιουργήσατε μια κοινωνία φτώχειας, νέους Ανθρώπους χωρίς μέλλον και Πάμπλουτους Πολιτικούς που άρπαξαν τον ιδρώτα και την πολύχρονη Λιτότητα του Ελληνικού Λαού και μένουν ατιμώρητοι.

Ας ελπίσουμε ότι η νέα Λιτότητα, οι νέες Θυσίες δεν θα καταλήξουν πάλι σε κάποιες Πράσινες τσέπες.Εδώ στην Κέρκυρα, έχουμε