Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Εβαλαν τα ΜΑΤ να κτυπήσουν απόψε στον Αγιο Παντελεήμονα.Αποκαλυπτικά video(Δείτε τα)

Απέκλεισαν σήμερα το απόγευμα ΜΑΤ και αστυνομικοί με πολιτικά την περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα  οπου ειχε προγραμματιστεί συγκέντρωση των κατοίκων κατα των λαθρομεταναστών.Γυρω στα 250 ατομα δύναμη  με  ένστολους και μη αστυνομικούς γεμισαν τα στενά γύρω από την πλατεία. Η κατάσταση μύριζε μπαρούτι  ενώ πολλοί κάτοικοι και συναγωνιστές βρέθηκαν εγκλωβισμένοι και πολιορκημένοι στην Εκκλησία αλλά και τους γύρω δρόμους.
 Τις πρωινές ώρες 300 κάτοικοι πραγματοποίησαν πολύωρη ενημερωτική εκδήλωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τη λαθρομετανάστευση. Ο δρόμος της οδού Αχαρνών ήταν σκεπασμένος από φέιγ βολάν που ανέφεραν: «Έλληνες πολίτες της Αθήνας, όχι στον αφανισμό των ελληνικών επιχειρήσεων. Φέρτε πίσω τα κλεμμένα. Αντίδραση, Αντίσταση, Εξέγερση. Έξω οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα. Ελεύθερες, ανθρώπινες, ελληνικές γειτονιές».

Η προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση μετα απο εντολή των πολιτικών λαμόγιων ηταν "δείξτε λιγο απο τα επισόδεια αλλα πειτε στο κόσμο που παρακολουθεί τα χαζοκούτια οτι κάτι χρυσαυγίτες δημιούργησαν τη φασαρία και επενέβησαν τα ΜΑΤ"  Η αλήθεια ειναι οτι το παρακράτος επιτέθηκε σε απλούς κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα.


Η εντολή είχε δοθεί: “Να εκκενωθεί η πλατεία από τους κατοίκους και να προσαχθούν όσοι αντιδράσουν!” Οι αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν στην εκδήλωση των κατοίκων απρόκλητα, χρησιμοποιώντας χημικά και δακρυγόνα. Έφτασαν στο σημείο να σπάσουν αρκετά τζάμια της μπροστινής όψης της εκκλησίας, ενώ αδιακρίτως προχώρησαν σε πολλές προσαγωγές, κάποιες εκ των οποίων μετατράπηκαν σε συλλήψεις.


Συνολικά προσάγονται αυτή τη στιγμή δεκάδες άτομα, ξεπερνούν τα 30! Αυτόνομοι Συναγωνιστές, από τους δεκάδες που σήμερα ήταν παρόντες μας ενημερωσαν  για διαδοχικές προσαγωγές μεμονωμένα και ομαδικά, ατόμων που εκινούντο στην περιοχή ή προσπαθούσαν να βγουν από την Εκκλησία.

Η αντεθνική δικτατορία έδειξε ξανά το πρόσωπό της, πολεμώντας με μανία αυτούς που αποτελούν τον πραγματικό εχθρό για τα σχέδιά της.Είστε ένα μάτσο κρατικοδίαιτα κοπρόσκυλα.ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.