Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ρατσιμός κατά των Ελλήνων. ΟΧΙ στη δήθεν συμπαράσταση σήμερα στη Κέρκυρα



1). Καταγγέλλω τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων από τις εκάστοτε κυβερνήσεις για την συντονισμένη προσπάθειά τους να μας επιβάλλουν την παραμονή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών. 


2). Καταγγέλλω τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων από τις "ανθρωπιστικές" οργανώσεις που υπερασπίζονται και καθοδηγούν τους λαθρομετανάστες σε δράσεις κατά της χώρας που τους ανέχεται.
3). Καταγγέλλω τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων από τα ΜΜΕ τα οποία με την προπαγάνδα τους επιθυμούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη κατά τρόπο άκρως επικίνδυνο.
4). Καταγγέλλω τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων από τις τράπεζες αφού ο αλλοδαπός μπορεί να πάρει ακόμη και άτοκο στεγαστικό δάνειο ενώ ο Έλληνας όχι.
5). Καταγγέλλω τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων από τα ασφαλιστικά ταμεία αφού ο αλλοδαπός μπορεί με 50 ένσημα να ασφαλιστεί ενώ ο Έλληνας θέλει 80.
6). Καταγγέλλω τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων αλλά και κατά των αλλοδαπών ! από τους "αριστερούς", "κουλτουριάρηδες", "νεοταξίτες", υποτίθεται υπερασπιστές όλων των λαθρομεταναστών, διότι αντί να επιθυμούν την παραμονή μόνο όσων απαιτούνται και συνεπώς την ένταξη αυτών στην κοινωνία ομαλά και με ότι καλό συνεπάγεται, αυτοί επιθυμούν την ένταξη όλων στην κοινωνία με συνέπεια την αδυναμία της χώρας να περιθάλψει ακόμη και αυτούς που θα έπρεπε. 

Οι Κκουκουέδες και το ΠΑΜΕ μάζευαν χθες από τους εργαζόμενους στις Δημόσιες υπηρεσίες ευρώ για να τους αγοράσουν σώβρακα και κιλότες.Σε λίγο θα μας διώξουν από το τόπο μας (βλέπε Άγιο Παντελεήμονα,Πάτρα,Ηγουμενίτσα) εδώ οι Κερκυραίοι και στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν έχουν να πάρουν γάλα στα παιδιά τους εδώ το βράδυ αγκαλιάζονται οι οικογένειες να ζεσταθούν γιατί δεν έχουν να αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης και ντρέπονται να μιλήσουν. Όχι στη συγκέντρωση συμπαράστασης απόψε στη Κέρκυρα διότι είμαστε υπό κατοχή. Όχι στο σχέδιο  της Νέας τάξης πραγμάτων να γίνουμε μειοψηφία.

Η λίστα αυτή μπορεί να μεγαλώσει πάρα πολύ, γιαυτό θα αρκεστώ μόνο στο συμπέρασμα. Στην Ελλάδα εδώ και χρόνια υπάρχει φοβερός, απίστευτος ρατσισμός κατά των ιδίων των Ελλήνων. Αποτέλεσμα βέβαια συντονισμένης και χρόνιας προπαγάνδας. Τις συνέπειες αυτού ήδη τις βλέπουμε αλλά θα είναι εξαιρετικά έντονες στο πολύ κοντινό μέλλον. Δυστυχώς δεν κατευθύνουμε εμείς το καράβι στα ορμητικά νερά της νέας τάξης αλλά αυτά μας πάνε στον καταστροφικό προκαθορισμένο προορισμό. Όμως τα αποτελέσματα της επερχόμενης και αναπόφευκτης έκρηξης των Ελλήνων κανείς δεν μπορεί να τα προβλέψει.