Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ετοιμάστε τους καταλόγους για τα λαοδικεία … γεμίσαμε λαμόγια!

«Υπεράκτιες» ελλείψεις εμφανίζει το «πόθεν έσχες» του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Νίκου Σηφουνάκη, σε μια περίοδο κατά την οποία η αξιοπιστία του πολιτικού προσωπικού του τόπου δοκιμάζεται και η πολιτική ζωή σκιάζεται από «δραστήριες» offshore εταιρείες που βρίσκονται στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών.

Η αποκάλυψη ότι στη δήλωση της περιουσιακής κατάστασης του κ. Σηφουνάκη διαχρονικά δεν αναφέρονται, ως όφειλαν, όλες οι πτυχές της επιχειρηματικής δραστηριότητας της συζύγου του, κυρίας Μάρι Δασκαλαντωνάκη, δημιουργεί ερωτήματα και προβληματισμό που …….χρήζουν πειστικών πολιτικών εξηγήσεων – τη στιγμή μάλιστα που πολύ πρόσφατα αποπέμφθηκε ο κ. Γιώργος Βουλγαράκης επειδή διέθετε offshore για φορολογικούς λόγους, παρουσιάζοντας στην κοινή γνώμη την αλήστου μνήμης θεωρία περί νόμιμου και ηθικού!

Οπως επίσης εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από την κυβέρνηση η κυρία Αντζελα Γκερέκου επειδή ο σύζυγός τηςΤόλης Βοσκόπουλος χρωστούσε στην Εφορία ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσό.