Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Σχέδιο ξεσηκώματος των μεταναστών σε βάρος της χώρας ,,,

Για ποιο λόγο νομίζετε ότι το κόμμα απόκομμα έβαλε τους 300 λαθρομετανάστες να κάνουν απεργία πείνας 250 στην Αθήνα,50 στην Θεσσαλονίκη και πορείες σε Πάτρα και Χανιά? Τι άλλαξε ξαφνικά και έγινε αυτή η ξαφνική και πολύ καλά σχεδιασμένη επίθεση?

Επειδή σε πολλούς διαφεύγουν κάποια πρόσφατα γεγονότα,θα σας τα υπενθυμίσω και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

1) Η άνοδος της Χ.Α και η μεγάλη κινητοποίηση του ελληνικού πατριωτικού χώρου σε συγκεντρώσεις,μμε και διαδίκτυο,ανάγκασε ακόμα και αυτή την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να αλλάξει στάση και να ανακοινώσει μέτρα που έκανε τις ΜΚΟ των αριστερών παρατάξεων να χάσουν τον ύπνο τους.



2) Η απάντηση των προέδρων των μεταναστών που ξεμπροστιάζει τις ΜΚΟ και το ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την συναυλία του Αγ.Παντελεήμονα.



3) Οι συλλήψεις των διερμηνέων (των ΜΚΟ) στον Έβρο που έπαιρναν 500 ευρώ το κεφάλι για να δηλώνουν ψευδή στοιχεία των μεταναστών με σκοπό να πάρουν χαρτιά για να πάνε Αθήνα.



4) To τείχος στον Έβρο και η δυσκολία στην είσοδο και άλλων λαθρομεταναστών στη χώρα.



5)Οι δηλώσεις Παπουτσή για απέλαση όσων είναι παράνομοι και η μεγάλη επιχείρηση σκούπα που θα γίνει με το που θα ετοιμαστούν τα κέντρα κράτησης των παρανόμων.





6)Η σύλληψη ενός από τα μεγαλύτερα κυκλώματα trafficking και εμπορίας οργάνων στην Θεσσαλονίκη και τα Γιάννενα,που έστελνε με πλαστά χαρτιά λαθρομετανάστες στην υπόλοιπη ευρώπη με μισθωμένες πτήσεις ιδιωτικών αεροπλάνων.Θυμίζω πως στην υπόθεση εμπλέκονται τουριστικά γραφεία στην Ιταλία και το Βέλγιο που είχαν σχέσεις με την Μαροκινή μαφία.

Και φυσικά Έλληνες.



7) Η δύο τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν πως το συντριπτικό ποσοστό των Ελλήνων δεν θέλει τους λαθρομετανάστες και ζητάει σκληρή αντιμετώπιση και άμεσες απελάσεις από την κυβέρνηση.



8)Κάποιες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων που έβαλε σε εμάς και το Βέλγιο το απίστευτο πρόστιμο των 10 χιλ ευρώ (και το έχει κάνει σημαία η αριστερά με τις δικές της ΜΚΟ) για τις κακές συνθήκες διαβίωσης των λαθρομεταναστών,αλλά και οι απειλές των βουλευτών της Γερμανικής κυβέρνησης πως θα ζητήσουν να βγούμε από την συνθήκη Σέγκεν.



9)Η ίδια ακριβώς κινητοποίηση έχει ξεκινήσει πριν από λίγες μέρες και στην Αυστραλία.

Αυτό δείχνει πως υπάρχει οργάνωση και κύκλωμα που κατευθύνει όλες αυτές τις δήθεν εξεγέρσεις σε κράτη που δέχονται την μεταναστευτική πίεση.



Όλες οι αντιδράσεις έχουν κάποιο σκοπό,όχι βέβαια το να πάρουν χαρτιά οι απεργοί χαρτιά,ούτε το ουτοπικό να πάρουν όλοι οι μετανάστες άσυλο.

Ο σκοπός είναι να διαλύσουν την όποια κοινωνική συνοχή υπάρχει στη χώρα (ή σε όποια χώρα έχουν βάλει στόχο) και η κατάρρευση του κράτους.

Την ώρα που γράφω αυτά,κάποιοι άλλοι στημένοι δημοσιογράφοι (της ίδιας κλίκας)από όλο τον κόσμο,έχουν έρθει με σκοπό να καλύψουν το ρεπορτάζ των απεργών και να διασύρουν την Ελλάδα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.



Είναι πολλά τα λεφτά της λαθρομετανάστευσης και τα νήματα δεν τα κινούν κάποιοι τυχαίοι ανθέλληνες.(πχ Κωνσταντίνου)

Από πίσω υπάρχουν πολυεθνικές εταιρείες,μυστικές υπηρεσίες και τεράστια αραβικά κεφάλαια που έχουν πολλούς και διαφόρους πολιτικοοικονομικούς στόχους.

Και φυσικά όπως σε κάθε "πόλεμο" έτσι και εδώ,υπάρχει και ένας χρηματοδοτούμενος "Εφιάλτης".

Εδώ δυστυχώς είναι πολλοί.Και σε θέσεις κλειδιά.