Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

15 Χρόνια απο την προδοσία των Ιμίων.Τα Γιωργοκάναλα "επνιξαν" την εικόνα 15 χιλ. Ελλήνων που τίμησαν τα 3 παλληκάρια μας (video)

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ Ή Ν’ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ T.V. Ή ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ!!!

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ “ΓΑΡΓΑΡΑ”, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΡΩΜΕΝΗ. Ο ΝΟΩΝ – ΝΟΕΙΤΩ …

ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΟΣΟΙ ΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ??? ΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΣΑΣ !!! ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ, ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΝΟΥΚΛΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗΔΕΣ , ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ…

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ , ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ !!!

Ηρθαν αρκετοί απ’ όλες τις γωνιές της χώρας και το εξωτερικό με πρώτους τους “πιστολέρος” μας απο τις γειτονικές χώρες … Ηταν μια ειρηνική διαδήλωση με χιλιάδες σημαίες και άλλες τόσες αναμμένες δάδες!!! Ανταμώσαμε και γνωριστήκαμε απο κοντά με δεκάδες πατριώτες Bloggers που έφτασαν απο διάφορα μέρη της πατρίδας και τα νησιά!!! Με τις ομιλίες των επικεφαλής και τα συνθήματα των χιλιάδων λαού, στείλαμε τα μηνύματα που έπρεπε να πάρουν οι προδότες που μας κυβερνούν, οι συνοδοιπόροι τους δημοσιοκάφροι και τα εκατομμύρια των λάθρων-μογγόλων που μας κουβάλησαν για να μας αντικαταστήσουν!!! Και βέβαια περνώντας έξω απ το άθλιο σε υλικό ελληνικό κοινοβούλιο, ακούστηκε με μια φωνή η τεράστια οργή των χιλιάδων λαού, το: ” να καεί – να καεί το μπουρδέλο η βουλή” !!!!! και δεκάδες άλλα πατριωτικά συνθήματα!!!
 
 Αλλά το σπουδαιότερο ήταν, πως δεν υπήρξε το παραμικρό ευτράπελο απο την αρχή μέχρι διάλυσης –αργά το βραδυ– της πορείας. Η Αθήνα φαινόταν πεντακάθαρη κι ελληνικότατη. Κυκλοφορούσαν μόνον έλληνες και τίποτα άλλο. Μάλιστα όταν φτάσαμε στην πλατεία Ομονοίας και σταματήσαμε για 15 λεπτά εκεί, αρκετοί περαστικοί με δάκρυα χαράς μας έλεγαν: “πότε επι τέλους θα ξαναγίνει αυτή η πλατεία ελληνική? έτσι όπως είναι απόψε!!!” κι έκλαιγαν απο συγκίνηση … Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΟΛΕΡΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΜΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ . ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!!