Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ,ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΛΕΝΤΑΓΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΙΑΣ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ!

Mεζεδοπωλείο "Παυσίλυπον" της Νέας Κηφισιάς πέρασε την Πρωτοχρονιά ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, παρέα με τη σύζυγό του Άντα. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Δημοκρατία", ο πρωθυπουργός έμεινε στο μεζεδοπωλείο ως τις 3.50 το πρωί και μάλιστα χόρεψε το ζεϊμπέκικο "Συννεφιασμένη Κυριακή" του Βασίλη Τσιτσάνη, με πολλούς από τους παρευρισκόμενους να του χτυπάνε παλαμάκια, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!

Αλήθεια,οι υπόλοιπες φυλλάδες και τα τσοντοκάναλα,πού είναι να καυτηριάσουν τις ζειμπεκιές εν μέσω κρίσης; Δεν θέλουμε να φανταστούμε τι θα γινόταν αν είχε τολμήσει να κάνει κάτι τέτοιο ο Καραμανλής: Εδώ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ενώ ο Τζέφρυ,εκτός από πολύμηνες διακοπές και κανό,μας προέκυψε και ξενύχτης!!!


ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΥΒΡΙΣΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΝΕ...ΟΥΙΣΚΙ ΣΕ ΜΠΑΡΑΚΙΑ,ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥ ΤΟΥ;

Για να πούμε τη μαύρη αλήθεια,δεν ενοχλούμαστε τόσο από τον Τζέφρυ,όσο από ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ!
Και δυστυχώς,κάτι μας λέει πως δεν είναι μόνο οι πλούσιοι της Κηφισιάς που αντιδρούν έτσι,αλλά και οι περισσότεροι Έλληνες!

ΠΑΝΤΩΣ Ο BRAVOYORGO ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ...ΦΟΡΜΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ...ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΕΡΖΕΡΟΥΜ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!