Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ!

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ,ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ:ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ,ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ...ΒΡΕΘΗΚΕ,ΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ!  TΑΥΤΟΧΡΟΝΑ,ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ...ΔΡΑΣΗ!

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΘΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ 2008,ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.


Ομάδες αντεξουσιαστών συγκεκτρώθηκαν πριν από λίγη ώρα έξω απο το παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών στην Πάτρα και έκλεισαν με κάδους την οδό Κορίνθου στο ύψος της Κολοκοτρώνη. Στη συνέχεια προχώρησαν σε πορεία- η οποία είναι σε εξέλιξη- σε κεντρικούς δρομους της Πάτρας.

Οι αντεξουσιαστές διαμαρτύρονται για τους μετανάστες. Στο σημείο υπάρχει αστυνομική δύναμη για την αποτροπή επεισοδίων.Συλλαλητήριο συμπαράστασης στους μετανάστες που έχουν καταλάβει την Νομική Σχολή πραγματοποίησαν 200 άτομα στα Χανιά, στην πλατεία της Δημοτικής αγοράς. Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης η οποία κατέληξε στο Δημαρχείο, όπου υπήρχαν παρατεταγμένες αστυνομικές δυνάμεις. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι δυνάμεις που ήταν εκεί εκτίμησαν ότι οι διαδηλωτές θα προχωρήσουν σε κατάληψη του δημαρχείου και έτσι δημιούργησαν μια ανθρώπινη «αλυσίδα» μπροστά από το κτίριο και με περιορισμένη χρήση χημικών απομάκρυναν τους διαδηλωτές, οι οποίοι στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Στο κέντρο, αλλά και σε αλλά σημεία της πόλης παραμένουν οι αστυνομικοί, η παρουσία των οποίων θα είναι έντονη και κατά τη διάρκεια της νύχτας.