Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Οταν εχεις να κάνεις με προδότες και υπαλληλάκια των Διεθνών τοκογλύφων τι περιμένεις?

Δείτε είδηση που έχει σήμερα το επίσημο Τουρκικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Τουρκικής Κρατικής Ραδιοτηλεόρασης (TRT) !Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε από το Γενικό Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων, δέκα ελληνικά αλιευτικά, υπό τη συνοδεία δύο ταχύπλοων σκαφών της Ελληνικής Ακτοφυλακής, παραβίασαν τα τουρκικά χωρικά ύδατα της Τουρκίας στην περιοχή των βραχονησίδων Kardak μεταξύ 6:45 και 17:30.

Ώστε δέκα ελληνικά ..αλιευτικά, παραβίασαν τα τουρκικά χωρικά ύδατα (!), επειδή πλησίασαν τα Ίμια (!!!!!!!!), τα οποία οι Τούρκοι αποκαλούν Καρντάκ και στη φωτογραφία που έχει το πρακτορείο, οι δύο βραχονησίδες (μικρή και μεγάλη Ίμια), έχουν (με μοντάζ !!!) Τουρκική σημαία (!!!!!) Ποιές "γκρίζες" ζώνες και παραμύθια; Τα "γκαρντάσια" μας, θεωρούν Τουρκικά το Ιμια και καταγγέλλουν ως παραβιάσεις τις προσεγγίσεις ελληνικών αλιευτικών !

Κύριε Παπανδρέου, θα το αφήσετε αναπάντητο;

Tζεφρυ ακου και τούτο,,,,


Επίθεση κατά της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού εξαπέλυσε πριν από λίγο η Τουρκία δια του υπουργού Επικρατείας και δεξί χεριού του "καρντάσι" Ταγίπ Ερντογάν, ο Φαρούκ Τσελίκ, με την φράση "Αυτοί οι οποίοι έφτασαν να παραδώσουν τη χώρα τους στους μεσίτες, που την έριξαν στο σημείο να κρεμάσουν πωλητήριο για να γλυτώσουν τα χρέη τους, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλάνε για την Τουρκία".


Συγκεκριμένα ο Φαρούκ Τσελίκ  μιλώντας σε συνέδριο στην Προύσα και αναφερόμενος στην φράση του πρωθυπουργού Α.Παπανδρέου στο Ερζερούμ πως "Για όσο συνεχίζεται η κατοχή στην Κύπρο η Τουρκία δεν μπορεί να γίνει μέλος της Ε.Ε. είπε επί λέξει τα εξής:

"Αυτοί οι οποίοι έφτασαν να παραδώσουν τη χώρα τους στους μεσίτες, που την έριξαν στο σημείο να κρεμάσουν πωλητήριο για να γλυτώσουν τα χρέη τους, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλάνε για την Τουρκία".



Μπορεί να διαφωνούμε με τους τουρκαλάδες αλλά κακά τα ψέματα είπε την πικρή αλήθεια. Όταν παραχωρείς την εθνική σου κυριαρχία και γίνεσαι προτεκτοράτο του Δ.Ν.Τ, χάνεις και την υπόσταση σου ως σοβαρή κρατική οντότητα. Δεν μπορεί ένας υπάλληλος-εντολοδόχος του Δ.Ν.Τ να το παίζει πρωθυπουργός στο εξωτερικό, παρά μόνο εντός της μπανανίας. Όσοι δεν κατάλαβαν ότι έχουμε γίνει ρεζίλι των …σκυλιών και άνευ αξίας, θα το καταλάβουν όταν έρθουν… οι δύσκολες ώρες. Εμείς το έχουμε ξαναπεί. Δεν υπάρχει πλέον πρωθυπουργός και υπουργοί, αλλά υπάλληλοι του διεθνούς κεφαλαίου, και μάλιστα με υπογραφές επίσημες .Καταστρατήγησαν και ακύρωσαν το σύνταγμα, και την βουλή, και παρεχώρησαν όλες τις εξουσίες –αποφάσεις στους τροικανούς ερήμην του λαού. Αμφιβάλλει κανένας ότι εκτός του ότι δεν μπορούν να πάρουν καμιά δική τους απόφαση, εκτελούν και άκρως αντιλαϊκά μέτρα λόγω των «δεσμεύσεων» που έχουν;