Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Στην Τυνησία επαναστάτησαν εδω τι περιμένουμε?

Η χώρα βάλλεται δριμύτατα από παντού. Μαζί μ’ αυτήν και το Έθνος των Ελλήνων. Απόβαση μυριάδων αλλόδοξων Ισλαμιστών, Αλβανών, Βουλγάρων, Κινέζων, Αφρικανών.Σύντομα το ένα τρίτο των Ελλήνων θα έχει μεταναστεύσει το ίδιο εκτός χώρας. Οι εναπομείναντες Έλληνες θα γίνουν άμεσα μειοψηφία στον τόπο τους.

Ο Σταυρός αποκαθηλώνεται από Δημόσια κτίρια, Σχολεία, Σημαία, Στολές και Εθνόσημα, η υποχρεωτικότητα του μαθήματος των θρησκευτικών καταργείται όπως και η ιστορία της Ελληνορθόδοξης Βυζαντινής Αυτοκρατορίας (με την Εκκλησία προκλητικά απούσα και εκκωφαντικά σιωπούσα και στα δύο!), οι «εισβολείς αλλογενείς» αποκτούν ιθαγένεια και πολιτικά δικαιώματα, σύντομα θα είναι μια τεράστια μερίδα στην Πολιτική, στη Βουλή, στα Υπουργεία, σε Σώματα Ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις, θα εγείρουν αξιώσεις αυτονομίας σε όλη την μεθόριο ανά την Ελλάδα, Ηπειρωτική και Νησιωτική υποστηρίζοντάς τες με οπλισμένες αντάρτικες ομάδες και ισχυρούς σύμμαχους, εξωτερικούς και εσωτερικούς.


Και οι εγχώριοι πεμπτοφαλαγγίτες πολιτικοί πραίτωρες τους ανοίγουν τον δρόμο και την πύλη συντρίβοντας αποφασιστικά κάθε δυνατότητα και πιθανότητα αντίστασης των Ελλήνων πολιτών μέσα από μια οικονομική μέγγενη. Αλλά και μια πολιτική διώξεων του πατριωτικού χώρου καθώς και ένα συστηματικό «πνίξιμο της φωνής του» κρατώντας τα ΜΜΕ προκλητικά μακριά από κάθε τους ακτιβιστική (και μη) δράση.Η Ελλάδα ήδη βιώνει μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, μια κατάσταση πολιορκίας και η μόνη της διέξοδος είναι η στρατιωτικοποίηση απ’ άκρου εις άκρον.



Ο Λαός είναι παροπλισμένος με την θηλιά των χρεών σε Τράπεζες, τοκογλύφους και κράτος να του σφίγγει θανάσιμα το λαιμό.Όπως κάποιοι γενναίοι φιλολαϊκοί αξιωματικοί χάρισαν κάποτε τα χρέη των Ελλήνων αγροτών κι έτσι η αγροτική ζωή πήρε τ’ απάνω της, στα σοφά βήματα κάποιων αρχαίων προγόνων τους που εφάρμοσαν πολιτικές «Σεισάχθειας» (μηδενισμός των χρεών του λαού που τους μετέτρεπε σε ακτήμονες και δούλους), έτσι πρέπει να γίνει και τώρα.Και για να γίνει αυτό, χρειάζεται ένα άλλο (Πατριωτικό) Καθεστώς, άλλη πάστα πολιτικών ηγετών, άλλο πολιτικό σύστημα.



Χρειάζεται να αποκτήσει Διεθνή Διπλωματική Ισχύ η χώρα κι αυτό περνάει μέσα από την Στρατιωτική Ισχύ.Η Ελλάδα έχει «ισχυρά προϊόντα» που μπορούν να την φέρουν στην Παγκόσμια κορυφή.Έχει τον ορυκτό της πλούτο με προεξάρχοντα τα ορυκτά καύσιμα. Έχει την αφθονία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που μπορούν να την μετατρέψουν στο Κουβέϊτ του μέλλοντος. Έχει κι άλλους πολλούς πλούσιους φυσικούς πόρους πλούτου του λαού της.Αλλά όλα περνάνε μέσα από την πρωταρχική εκμετάλλευση ενός από αυτούς τους «δυνητικούς πόρους πλούτου».

Την «πολεμική της Παράδοση»!