Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


Είναι καιρός πια τα κόμματα που κυβερνάνε κατά καιρούς τούτη τη χώρα να σοβαρευτούν. Διότι με την πραχτική που εφαρμόζουν εκθέτουν την Ελλάδα στο εξωτερικό και δημιουργούν ένα μπάχαλο στο εσωτερικό.Κάθε κόμμα που αναλαμβάνει την Εξουσία, (αφού έχει δώσει στο Λαό υποσχέσεις που ποτέ δεν κρατάει), το πρώτο μέλημα του είναι να βολέψει σε θέσεις με παχυλούς μισθούς συγγενείς και φίλους. Επίσης εραστές και ερωμένες Υπουργών, Υφυπουργών και κομματόσκυλων. Δεν τους φτάνει αυτό αλλά προχωράνε στην αλλαγή ολόκληρου του Κρατικού Μηχανισμού μέχρι και την μετάθεση του τελευταίου κλητήρα.

Εκμεταλλευόμενοι οι εκάστοτε Κυβερνώντες την ανεργία των Νέων και την πείνα που μαστίζει μεγάλη μερίδα του Λαού, προσλαμβάνουν στον Δημόσια τομέα χιλιάδες Ανθρώπους με διάφορα κόλπα και συμβάσεις, τους οποίους κρατάνε επί χρόνια ομήρους με 500 και 600 ευρω. Με τον τρόπο αυτό της ομηρίας, διατηρούν και αυξάνουν την εκλογική τους πελατεία, εξασφαλίζοντας έτσι την Νομή της Εξουσίας για πολλά χρόνια.


Χιλιάδες συμβασιούχους ξεκρέμαστους άφησε πίσω του το ΠΑΣΟΚ το 2004 κάποιες χιλιάδες λιγότερους άφησε τώρα και η Νέα Δημοκρατία.  Είναι ντροπή για το Κράτος μας αυτή η ταχτική. Η ανεργία και η πείνα δεν πρέπει να έχουν χρώμα. Η Πολιτεία έχει Συνταγματική Υποχρέωση να εξασφαλίζει δουλειά για όλα τα παιδιά του Λαού.Η Αδιαφορία του Κράτους οδηγεί τους νέους Ανθρώπους στην απελπισία και τα ναρκωτικά, γιατί προσπαθούν να « φύγουν » από το άγχος και την οδυνηρή πραγματικότητα, με αποτέλεσμα την καταστροφή τους.

Μικρογραφία των Κυβερνήσεων είναι οι Δήμοι και οι Νομαρχίες μόνον που εδώ στην Κέρκυρα οι Τοπικοί μας Άρχοντες έχουν ξεπεράσει σε αυτό το « παιγνίδι φεύγα εσύ έμπα εσύ » κατά πολύ τους Υπουργούς.