Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Χαλασμός για την Αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας


Τα όσα μεταδίδουν καθημερινά τα Αθηναϊκά κανάλια για την προετοιμασία της εκλογής του νέου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, έχουν δυσαρεστήσει και έχουν κουράσει μεγάλη μερίδα του Λαού πολύ δε περισσότερο τους ψηφοφόρους αυτής της παράταξης. Μεθυσμένοι από την ιδέα Εξουσίας (της κουτάλας δηλαδή) οι υποψήφιοι αρχηγοί, αγνοούν την ψυχολογία των προδομένων Νεοδημοκρατών. Τόσα χρόνια στην αντιπολίτευση το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και δεν μπόρεσε να εκσυγχρονισθεί και να κατανοήσει τα καθημερινά προβλήματα του Έλληνα.

Τους έφερε ο Λαός δυο συνεχόμενες φορές στην Κυβέρνηση και αυτοί μας έριξαν στην πείνα, στην ανεργία και την ανασφάλεια. Σήμερα χωρίς ίχνος ευαισθησίας και ντροπής διατυμπανίζουν ότι «θα ανοίξουν τα παράθυρα» να μπει καθαρός αέρας στα μυαλά τους.Γιατί δεν το έκαναν αυτό έξη χρόνια που Κυβερνούσαν την Ελλάδα ; Γιατί έφεραν με την πολιτική τους το ΠΑΣΟΚ πάλι στην Εξουσία, που ήδη εφαρμόζει σκληρότερη λιτότητα από αυτήν της Νέας Δημοκρατίας;

Ξεχνάνε επιμελώς τα Γαλάζια στελέχη του κόμματος, ότι όσες φορές τους ψήφισε ο Λαός και τους επέλεξε να Κυβερνήσουν έκαναν μπάχαλο την Ελλάδα και έφυγαν έντρομοι. Τώρα δεν τους απασχολούν τα αίτια της πολιτικής τους συντριβής παρά μόνον η αρχηγία. Δεν ακούσαμε λέξη για την υπεροψία κάποιων Υπουργών που σε κάθε τους μετακίνηση στα διάφορα Υπουργεία έπαιρναν μαζί τους 40 άτομα να τους εξυπηρετούν. Είχαν κομμωτή, στυλίστα και μακιγιέρ, ακόμα και τον προσωπικό τους μάγειρα. Ούτε λέξη για τα σκάνδαλα, τις κλεψιές και τους κουμπάρους που έγιναν πάμπλουτοι.

 Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους για την κατάντια της μεγάλης Ιστορικής Παράταξης που έχει προσφέρει πολλά στην Ελλάδα σε δύσκολους καιρούς.

Αν ζούσε ο Μεγάλος Καραμανλής θα τους έσπαγε τα κεφάλια με το μπαστούνι του γκολφ και θα τους έστελνε στον αγύριστο να ησυχάσουμε όλοι.