Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Αφήστε τις Επιτροπές στη Βουλή και φέρτε πίσω τα Κλεμμένα

Μετά την κατακραυγή του κόσμου για την αλληλοκάλυψη των παρανομιών των Κομμάτων Εξουσίας η Κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι, θα φέρει πάλι τα σκάνδαλα στη Βουλή, για να αποδοθούν Πολιτικές ευθύνες σε όσους έκλεψαν το Δημόσιο Χρήμα. Δεν αρκούν και δεν ικανοποιούν Σύντροφε Παπανδρέου το Λαό οι πολιτικές ευθύνες, αυτές ωφελούν μόνον τους Μηχανισμούς και την επιβίωση των Κομμάτων. Δεν ενδιαφέρει τον άγρια φορολογούμενο Έλληνα Πολίτη ποιος έκλεψε τα περισσότερα η τα λιγότερα.

Εκείνο που απαιτεί είναι να επιστραφούν πάλι τα κλεμμένα οι δε Μαφιόζοι, κλέφτες και απατεώνες να Δικαστούν από φυσικούς Δικαστές. Από όλες τις Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής ποτέ μέχρι τώρα δεν προέκυψαν στοιχεία ενοχής για κανέναν Εθνοπατέρα, λες και αυτή η κάστα έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Σε όλες τις περιπτώσεις έχει επαληθευτεί η Λαϊκή παροιμία που λέει ότι: «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει ». Το ίδιο και τώρα, νομίζουμε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα χαλάσει την Παράδοση.


Έντρομος ο Ελληνικός Λαός αναρωτιέται που θα έφτανε το Δημόσιο Χρέος από το φαγοπότι Υπουργών και παρατρεχάμενων αν δεν έβαζε φρένο στις σπατάλες και τις κλεψιές τους η Ευρωπαϊκή Ένωση. Παρά τις δύσκολες συνθήκες που περνάει η Ελλάδα κανένας δεν κατονομάζει ποιος έφταιξε. Το Πασόκ ρίχνει το φταίξιμο στην Νέα Δημοκρατία και αυτή κατηγορεί το Πασόκ. Έτσι το παιγνίδι συνεχίζεται σε βάρος του ανυπεράσπιστου Λαού που πληρώνει ακόμα και τον αέρα που αναπνέει.

Αφήστε λοιπόν τις επιτροπές και τα γνωστά σας τερτίπια. Μειώστε τους υπέρογκους Μισθούς σας που ισοδυναμούν με τριάντα συντάξεις αγροτών το μήνα και Δώστε πίσω τα Κλεμμένα.