Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Τα Πράσινα Δώρα του Καινούργιου Χρόνου


Hδη γιορτάσουμε τον ερχομό του Νέου Χρόνου, με ευχές και τυμπανοκρουσίες. Ευχές για υγεία και ευημερία του Λαού μας που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουν πραγματοποιηθεί. Κάθε χρόνο βουλιάζουμε και περισσότερο στο τέλμα της απελπισίας και της Κρατικής Αναλγησίας. Ας δούμε όμως τι Δώρα κουβαλάει στο δισάκι του το Σωτήριο Έτος 2010. Μεγάλη Ανασφάλεια, Ανεργία, Ακρίβεια Λιτότητα, Πράσινα τέλη, Πράσινη Ανάπτυξη με ποικιλία πολύχρωμων φόρων. Το μόνο που ξέχασε ο καινούργιος Χρόνος να φέρει, είναι μια στάλα Ελπίδας για τούτο τον Χιλιοπροδομένο Λαό που χρόνια σφίγγει το ζωνάρι και κάνει θυσίες γεμίζοντας τα Κρατικά Ταμεία, για να τα λεηλατήσουν στη συνέχεια με ταχυδαχτυλουργικό τρόπο οι νόμιμοι κλέφτες του ιδρώτα μας.

Πληρώνουμε τούτο το αδηφάγο Κράτος χωρίς ανταπόδοση του ιδρώτα μας. Που είναι οι υποχρεώσεις του Κράτους έναντι των Πολιτών ; Μήπως έχουμε Δημόσια Υγεία, Παιδεία, Κρατική Πρόνοια. Εδώ στην Κέρκυρα έχουμε να δούμε Δημόσια Έργα από την εποχή που ο Δικτάτορας Παπαδόπουλος έκανε δυο δρόμους και ακόμα να τελειώσουν. Που πάνε επιτέλους τα λεφτά ;



Σύμφωνα με όσα διαρρέει η Κυβέρνηση για την Οικονομική Πολιτική που θα ακολουθήσει βάζοντας στο στόχαστρο σπίτια και αυτοκίνητα, τσιγάρα ποτά και μικροεπαγγελματίες, οδεύει προς λάθος κατεύθυνση.

Πριονίζουν τα πριονίδια οι Μαθητευόμενοι Μάγοι της Οικονομίας. Αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί όταν περίμενε ο Λαός στην άκρη του «τούνελ» για να φανεί το φως. Ζήτησε και τότε θυσίες το ΠΑΣΟΚ για να πετύχουμε λέει μια ισχυρή οικονομία. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό, πάμπλουτοι Πολιτικοί που πέταξαν τα ζιβάγκο και έβαλαν γραβάτες. Σκάνδαλα, Χρηματιστήριο, ένα Κράτος μπάχαλο. Απογοητευμένος και ταλαιπωρημένος ο Έλληνας έδιωξε τότε τις στρατιές των Πρασινοφρουρών και έφερε στην Εξουσία την Νέα Δημοκρατία που έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στην Ελλάδα. Η Καραμανλική Κυβέρνηση με την πολιτική της έφερε το ΠΑΣΟΚ που εγκατέλειψε τον πράσινο ήλιο και καλπάζει με τα Πράσινα Άλογα.

Ας ελπίσουμε ότι το 2010 θα σηματοδοτήσει το τέλος του δικομματισμού στην Πατρίδα μας που οδήγησε τον Ελληνικό Λαό στην εξαθλίωση και γελοιοποίησε Παγκοσμίως την Ελλάδα.