Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Ο «Θρίαμβος» των 100 ημερών του ΠΑΣΟΚ


Η Λαοπρόβλητη Κυβέρνηση του πράσινου ήλιου, ολοκλήρωσε τις πρώτες εκατό ημέρες στο τιμόνι της Χώρας. Στο διάστημα αυτό έδωσε το επίδομα φιλανθρωπίας στους μισούς ανέργους, το οποίο ξαναπήρε με τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων. Με γοργούς ρυθμούς ξεκίνησε την πράσινη ανάπτυξη με τα ληστρικά πράσινα τέλη που στέρησαν από την φτωχολογιά το σαραβαλάκι τους το οποίο ήταν για τους περισσότερους το εργαλείο της δουλειάς τους. Χωρίς χρονοτριβή αποφάσισε να κόψει τις κακές συνήθειες των Ελλήνων, όπως το φαγητό και τη διασκέδαση.

Ενδιαφέρθηκε για την Υγεία του Ελληνικού Λαού και ειδικά για τους ανέργους και τους οικονομικά ασθενέστερους να τους κόψει το τσιγάρο. Όχι βέβαια για να τους αρπάξει και την τελευταία δεκάρα από την τσέπη, όπως λένε οι κακές γλώσσες, αλλά για να τους κάνει ευτυχισμένους και υγιείς πολίτες. Με το νόμο που κατέθεσαν νύχτα στη Βουλή για δωρεές μεταβιβάσεις και κληρονομιές, έβαλαν το Κράτος συνεταίρο συνιδιοκτήτη της περιουσίας του κάθε πολίτη. Όπου νάνε οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων θα εκτοξευθούν στα ύψη για να ξεπεράσουν το αφορολόγητο και να τα αρπάξουν πάλι.


Ξαφνικά θα μας κάνουν όλους ιδιοκτήτες μεγάλης ακίνητης περιουσίας με ένα χωράφι και ένα σπιτάκι που είναι ο κόπος και οι στερήσεις μια Ζωής. Θα μας κάνουν όλους πλούσιους, όπως μας έκαναν Ευρωπαίους, με Ελληνικούς μισθούς και συντάξεις πείνας, ενώ η ακρίβεια καλπάζει. Χωρίς ίχνος ντροπής, ο απεσταλμένος για τον έλεγχο της Ελληνικής οικονομίας, στην σουίτα του πολυτελέστατου ξενοδοχείου που διέμενε απέναντι από τη Βουλή έκανε βαρύγδουπες δηλώσεις και επισημάνσεις.

Είπε με θράσος ότι μπορεί με αξιοπρέπεια ο Έλληνας να ζήσει με 700 ευρω το μήνα σύνταξη. Θα έλεγε και άλλα τέτοια καλαμπούρια, αλλά σταμάτησε για να ασχοληθεί με το χαβιάρι και τη σαμπάνια που ακούμπησε μπροστά του ο σερβιτόρος του ξενοδοχείου.

Η λανθασμένη φοροληστρική επιδρομή στα εξουθενωμένα Λαϊκά Στρώματα δεν οδηγεί πουθενά, διότι πολύ απλά, πως θα εισπράξεις τους φόρους από ένα Λαό που αντιμετωπίζει το φάσμα της πείνας;

Αν θέλει το ΠΑΣΟΚ να παραμείνει στην Εξουσία και να αλλάξει την Ιστορία της Ελλάδας πρέπει να εξαναγκάσει όλους όσους έκλεψαν το ιδρώτα του Λαού, να επιστρέψουν τα κλεμμένα στα Δημόσια Ταμεία στην αντίθετη περίπτωση θα αντιμετωπίσει την Λαϊκή οργή και αγανάχτηση.