Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Ούτε Λέξη για τα Κλεμμένα !



Είναι καιρός πλέον, να γίνει βαθιά Δικαστική έρευνα σε υπουργεία, Τράπεζες, Οργανισμούς κ.λ.π. για να «ξεθαφτούν» όλοι οι φάκελοι σκανδάλων που οι τωρινοί φαύλοι «κουκουλώνουν» για να μην εκτεθούν και καταλήξουν στις φυλακές οι προηγούμενοι όμοιοι τους. Στα πλαίσια μιας «συμφωνίας κυρίων» - απατεώνων μάλλον – χιλιάδες «χοντρές υποθέσεις» κοιμούνται για να αποφύγουν τη δίκαιη τιμωρία υπουργοί, διοικητές τραπεζών και οργανισμών και διάφοροι άλλοι λωποδύτες που εκμεταλλεύτηκαν τα πόστα που τους εμπιστεύτηκε η Πολιτεία, για να πλουτίσουν οι ίδιοι η οι συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες τους κ.λ.π. κ.λ.π.

Ο κοσμάκης όμως, που γδέρνεται για να καλοπερνάνε όλοι αυτοί οι ληστές, θέλει ξεκαθάρισμα των υποθέσεων και «κρέμασμα» των ενόχων – και όσων τους καλύπτουν – όποιοι και είναι αυτοί, όσο ψηλά και αν βρίσκονται. Και στην απαίτηση αυτή του Λαού, τον πρώτο λόγο έχει η Δικαιοσύνη, η οποία παρά του ότι, στην αντίληψη της πέφτουν κάθε μέρα τόσα σκάνδαλα – κινείται αργά και εκλεκτικά.



Πάντως σήμερα κιόλας, πρέπει να αρχίσει ο έλεγχος, για να αποκατασταθεί το κύρος της χώρας μας και να επιστραφούν τα κλεμμένα Δισεκατομμύρια ευρω στα ταμεία του Κράτους. Άλλωστε ο Λαός δεν αντέχει άλλο. Βαρέθηκε μισόν αιώνα τώρα, να βομβαρδίζεται με αοριστίες για «ατασθαλίες», λοβιτούρες σκάνδαλα, αλλά να μην βλέπει κανέναν από τους υπονοούμενους υπεύθυνους στη φυλακή η – έστω στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Αηδιασμένος και προβληματισμένος ο Ελληνικός Λαός θυμάται πως ο Γεώργιος Παπανδρέου, κατηγόρησε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, οι «αποστάτες» κατηγόρησαν τον Γ. Παπανδρέου, ο Παπαδόπουλος κατηγόρησε τους προηγουμένους του, ο Ιωαννίδης τον Παπαδόπουλο, ο Καραμανλής τη «χούντα». Ο Ανδρέας Παπανδρέου τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και οι Υπουργοί όλων αυτών τους προηγούμενους Υπουργούς. Ο νεώτερος Καραμανλής κατηγόρησε το Πασόκ και ο σημερινός Γιωργάκης Παπανδρέου κατηγορεί την Νέα Δημοκρατία.



Τόνοι μελάνι και χαρτί θυσιάστηκαν για να γραφούν με πηχυαίους τίτλους κατηγόριες και απειλές, αλλά οι μόνοι που κατέληξαν – και καταλήγουν - στα Δικαστήρια είναι κουλουράδες, μικρομαναβηδες και όλοι οι υπαίθριοι μικροπωλητές. Οι άλλοι – και Καραμανλήδες και Παπανδρέϊδες και «αποστάτες» και κάθε λογής άλλοι – δεν πειράζουν, όταν είναι στην Εξουσία, τους αντιπάλους τους, για να μην τους πειράξουν και αυτοί όταν έρθουν στα πράγματα. Για να μπορούν να κλέβουν «άνετα» όσοι θέλουν …….. Και να πηγαίνει το πλιάτσικο «γραμμή» από τον ένα στον άλλο, σε βάρος της μπουκιάς και της νοημοσύνης του άμοιρου και ανυπεράσπιστου Ελληνικού Λαού, που τούτο το χρόνο, αντιμετωπίζει τρομαγμένος την φοροληστρική επιδρομή της «Πράσινης Ανάπτυξης».