Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Στο Έλεος Ληστών η Ελλάδα


Δεν υπάρχει μέρα που τα Αθηναϊκά Κανάλια να μην αναφερθούν σε ληστείες τραυματισμούς και θανάτους αθώων πολιτών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο φόβος και η ανασφάλεια έχει κυριεύσει τους Έλληνες όχι μόνο στις Μεγαλούπολης αλλά και στο τελευταίο χωριό. Ποτέ η Πατρίδα μας δεν είχε γνωρίσει τόσο σκληρούς και αδίσταχτους κακοποιούς που ληστεύουν και σκοτώνουν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι ηλικιωμένα άτομα για να αρπάξουν μικροποσά. Στο στόχαστρο των κακοποιών έχουν μπει ακόμα τα περίπτερα, τα ψιλικατζίδικα, και όλα τα μικρομάγαζα.

Πάντοτε υπήρχαν κακοποιά στοιχεία. Όμως ποτέ δεν έφθαναν στο έγκλημα, σπανίως έκλεβαν μικρά μαγαζάκια και ουδέποτε μπουκάρισαν με τα πιστόλια στο χέρι σε ψιλικατζίδικο της γειτονιάς. Ακόμα και οι άνθρωποι αυτοί της παρανομίας είχαν ένα κώδικα τιμής, που αν τον παραβίαζαν, αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα από το σινάφι τους, όταν έμπαιναν στη φυλακή. Δεν αναφερόμαστε βέβαια στις διεθνείς σπείρες που μπαίνουν στην Ελλάδα και χτυπάνε κοσμηματοπωλεία, γνωρίζουν μάλιστα την αξία των κοσμημάτων και επιλέγουν τα ποιο ακριβά.



Παρά τις εξαγγελίες του Υπουργού και τις φιλότιμες προσπάθειες των Αστυνομικών, η κατάσταση αυτή δυστυχώς θα συνεχισθεί όσο η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι. Κανένας δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των Λαθρομεταναστών και των Συμμοριών που μπαινοβγαίνουν ανεξέλεγκτα στην πατρίδα μας. Κανένας δεν γνωρίζει που διαμένουν, που εργάζονται και πως ζούνε. Η Αστυνομία τρέχει σε κάθε εγκληματική πράξη να πάρει αποτυπώματα. Με τι θα τα συγκρίνει για να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες αφού για χιλιάδες Λαθρομετανάστες δεν υπάρχουν αποτυπώματα. Με το φόβο μη μας πούνε ρατσιστές και τα παιγνίδια των Πολιτικών γέμισε η Ελλάδα κάθε καρυδιάς καρύδι. Όλες οι φυλές του κόσμου με συνήθειες και πραχτικές που ήταν άγνωστες στην Ελληνική κοινωνία και στις δικές μας παραδόσεις, μαζεύτηκαν εδώ στη ψωροκώσταινα. Οι Κυβερνώντες προετοιμάζουν τώρα το έδαφος για Ιθαγένεια και ψήφο σε αυτούς που παρανόμησαν, προσκαλώντας έτσι και άλλους να έρθουν στον Τόπο μας. Ο κάθε άνθρωπος έχει υποχρεώσει να ψηφίζει στο δικό του Κράτος, να αλλάξει προς το καλύτερο το δικό του Έθνος, εκεί που λιθοβολούν γυναίκες μέχρι θανάτου, εκεί που σου κόβουν το χέρι μετά την κλοπή, όχι να αράζει στην Ελλάδα που δεν μπορεί να ταΐσει τα δικά της παιδιά.