Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Αγανακτισμένοι “έδιωξαν Kλωτσηδών” τη Γκερέκου από το Φεστιβάλ - Πανηγυράκι της

Τα συνθήματα και οι διαμαρτυρίες των Αγανακτισμένων πολιτών της Κέρκυρας αναγκάσαν τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να αποχωρήσει χθες από την ενακτήρια συναυλία του συλλόγου που ειναι πρόεδρος.Την ωρα που οι Ελληνες πεινάνε και που η ιδια ψήφισε την εξαθλίωση και το ξεπούλημα της χώρας η Βασίλισα ΑΤΖΥ σκορπά χιλιάδες ευρώ για συναυλίες με χρηματα των ελλήνων πολιτών μεσω της ΔΕΗ.Εχει και ιδιώτες σπόνσορες οπως τον Πρόεδρο του ΑΟ Κέρκυρα κ.Γιώργο Λιπάντζη που ειναι στη δικογραφία με τα στημένα παιχνίδια.Αγκαλιά και πλαι πλαι ...Γιατι να νοιάζεται για τον κόσμο που πεινάει η ιδια εχει να φάει....

Σύμφωνα με το corfupress.com το επεισόδιο συνέβη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της πρώτης ημέρας του Φεστιβάλ, στα Ανάκτορα Μιχαήλ και Γεωργίου. Οι δεκάδες αγανακτισμένοι …κατευθύνθηκαν από την Πλατεία Δημαρχείου όπου είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο των Ανακτόρων, δίπλα από το αίθριο στο οποίο εκείνη την ώρα διεξαγόταν συναυλία.

Τα συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής (ψήφιση μεσοπρόθεσμου) αλλά και της ίδιας της βουλευτού , ως αντίδραση για τη στήριξη που παρείχε στη Βουλή στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα του μνημονίου ανάγκασαν τη βουλευτή να αποχωρήσει από την πίσω είσοδο των Ανακτόρων. Προφανώς η βουλευτής Κέρκυρας αποχώρησε προκειμένου να αποφύγει να οξύνει περισσότερο τα πνεύματα παρά το γεγονός πως η διοργάνωση του φεστιβάλ ήταν δική της πρωτοβουλία. Στα Ανάκτορα βρισκόταν ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία, ωστόσο, δεν χρειάστηκε να επέμβει αφού οι διαμαρτυρίες ήταν ειρηνικές και οι αγανακτισμένοι δεν επιχείρησαν να μπουν μέσα στο συναυλιακό χώρο.

Μάλιστα κύριοι στην συνέντευξη τύπου επέλεξε 4 δημοσιογράφους για το φεστιβάλ - πανηγυρι  της Βασίλισας ΑΤΖΥ  και την ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ 42 Αστυνομικοί.Το κρατος απο πότε πληρώνει Αστυνομικούς για ιδιωτικά πανηγύρια? Να πάρει εταιρεία φύλαξης η κυρία.Αλλα βλέπεται ακομη και η συνέντευξη δόθηκε στο Παλάτι.Πως να το κάνουμε οπως η Βασίλισα ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ ετσι και η Βασίλισα ΑΤΖΥ!!! Και πλήρωνε ΔΕΗ δηλαδή κόσμε για να κάνει η ΑΤΖΥ ΓΚΕΡΕΚΟΥ το γινάτι της..


ΟΥΣΤ ΧΑΜΕΛΑΙΟΝΤΕΣ >>> ΟΥΣΤ ……..