Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

H ΄Βασίλισα ΑΝΤΖΥ" φθάνει στο αεροδρόμιο Ι.Καποδίστριας απόψε 19.30

Μεγάλη "υποδοχή" αναμένει η Βασίλισα ΑΝΤΖΥ ΓΚΕΡΕΚΟΥ η οποία καταφθάνει απόψε στο αεροδρόμιο Κέρκυρας με πτήση απο την Αθήνα και το Ελ.Βενιζέλος. Πλήθος αγανακτισμένων πολιτων θα την περιμένουν στο Ιωάννης Καποδίστριας να την "συγχαρούν" για την ψήφο της στο Μνημόνιο2-μεσοπρόθεσμο.Θυμίζουμε οτι εχει ενημερωθεί οτι ειναι ανεπιθύμητη στο νησί και οτι της τα εψαλαν κατω απο το "βολευτικό" γραφείο της. Η υπηρεσία της υπερ των διεθνών τοκογλύφων και κατα των πολιτών εξετελέσθη.Ο Λαός της Κέρκυρας χρωστά στην Βασίλισα Ατζυ την προσφορά της αυτη διοτι θα   πεινάσει ολος ο κόσμος και θα ζήσει την πλήρη εξαθλίωση η Κέρκυρα μας.

Ηδη μετα την ψήφο της ετοιμάζονται και τα πρωτα φιλέτα που θα πουληθούν.Οσο για την ανάπτυξη αυτη ερχεται σε 60 χρόνια.Τα παιδιά μας καταδικάστηκαν και τα παιδια των παιδιών μας απο την επιλογή της  Βασίλισας Ατζυ.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις θα παραταχθούν για να εμποδίσουν τους αγανακτισμένους πολίτες να την γιουχάρουν με σχεδιο να την βγάλουν απο αλλη πύλη ωστε να αποφύγουν τα χειρότερα.Βλέπεται μετα την βαρκάδα (απόδραση) απο το φρούριο πριν κατι μέρες ερχεται η βασίλισα να καθίσει στο θρόνο της.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΑΣ ΑΤΖΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ!!!!