Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ελληνες ηρθε η ωρα να τους πετάξουμε..

Αν καταφέρουν να βάλουν την Ελληνική ψυχή στο χρηματιστήριο της αναξιοπρεπούς συνδιαλλαγής που έβαλαν το δικό τους ανύπαρκτο εθνικό φιλότιμο, τότε η μάχη θα έχει χαθεί οριστικά και τα σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης θα θριαμβεύσουν σπέρνοντας θύελλες και γενικευμένη δυστυχία.Αν αυτή η Ελληνική ψυχή, καταφέρει να βρει το δρόμο και τους ηγέτες που της πρέπουν και να αντισταθεί χωρίς συμβιβασμό και ταλαντεύσεις, τότε η ελπίδα και το όνειρο θα βρουν τον τρόπο να ξαναφωλιάσουν στη ζωή μας.

Δυο χρόνια απειλών… δυο χρόνια κατευθυνόμενης πολιτικής απάτης.Δυο χρόνια εκβιασμών και τσαλακώματος της εθνικής μας αξιοπρέπειας…Φτάνει πια!!!

Με την απειλή της χρεοκοπίας επέβαλαν το μνημόνιο και τη συμμορία των νταβατζήδων στη ζωή μας.

Με την απειλή της χρεοκοπίας αφαίρεσαν κατακτήσεις 60 ετών και πισωγύρισαν τη ζωή μας στο Μεσαίωνα.

Με την απειλή της χρεοκοπίας απογύμνωσαν την κοινωνία και από το τελευταίο αποκούμπι κοινωνικού προστατευτισμού και την παραδίδουν στο μέλλον σε μια ανελέητη και γενικευμένη δυστυχία.

Με την απειλή της χρεοκοπίας υπεξαίρεσαν τις συλλογικές κοινωνικές αποταμιεύσεις, εναποθέτοντας τες ως φόρο υποτέλειας στα πόδια των νταβατζήδων στους οποίους λογοδοτούν.

Με την απειλή της χρεοκοπίας απαξίωσαν με τρόπο αδίστακτο, μικρά απλά περιουσιακά στοιχεία των καθημερινών ανθρώπων, αποκτημένα με αίμα και ιδρώτα μέσα από προσπάθειες και θυσίες χρόνων.

Με την απειλή της χρεοκοπίας «διέταξαν» τη σύνταξη της γιαγιάς και του αγρότη, να θυσιαστεί για να σώσει την «πατρίδα» στην οποία ουδέποτε πίστεψαν…

Με την απειλή της χρεοκοπίας έβγαλαν στο σφυρί την προσωπική και την εθνική μας αξιοπρέπεια.

Με την απειλή της χρεοκοπίας απαξιώνουν καθημερινά τον τόπο μας και την ίδια τη ζωή μας.

Με την απειλή της χρεοκοπίας φρόντισαν να επιταχύνουν τη χρεοκοπία της χώρας μας, προκειμένου να χάσουν όσο γίνεται λιγότερα στα πλαίσια του ανταγωνισμού των ισχυρών, οι νταβατζήδες που πάντα υπηρετούσαν με τρόπο προκλητικά δουλικό.

Τώρα με την απειλή της χρεοκοπίας ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν και τα τελευταία σύμβολα του Ελληνισμού, προκειμένου να μην υπάρχει στο τέλος τίποτε Ελληνικό για να …χρεοκοπήσει.

Υπάρχει όμως ένα σύμβολο που δεν μπορεί να εκποιηθεί, κι αυτό το σύμβολο ακόμη δεν είπε την τελευταία του λέξη.

Πρόκειται για την ίδια την Ελληνική ψυχή, και ευτυχώς σ αυτόν τον τόπο, υπάρχουν ακόμη αρκετοί ρομαντικοί που ποντάρουν σ αυτό γιατί το θεωρούν τη μοναδική δύναμη αντίστασης και ανατροπής, στα εφιαλτικά και άνομα σχέδια τους.

Αν καταφέρουν αυτή την Ελληνική ψυχή να την βάλουν στο χρηματιστήριο της αναξιοπρεπούς συνδιαλλαγής που έβαλαν το δικό τους ανύπαρκτο εθνικό φιλότιμο, τότε η μάχη θα έχει χαθεί οριστικά και τα σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης θα θριαμβεύσουν σπέρνοντας θύελλες και γενικευμένη δυστυχία.

Αν όμως αυτή η Ελληνική ψυχή καταφέρει να βρει το δρόμο και τους ηγέτες που της πρέπουν και να αντισταθεί χωρίς συμβιβασμό και ταλαντεύσεις, τότε η ελπίδα και το όνειρο θα βρουν τον τρόπο να ξαναφωλιάσουν στη ζωή μας.

Αυτή την Ελληνική ψυχή την θέλουν υποταγμένη και προσκυνημένη σε ότι προσκύνησαν.

Είναι στο χέρι μας να την μετατρέψουμε σε εκδικητή και ανελέητο τιμωρό που θα ξεπλύνει με τρόπο παραδειγματικό τη μεγαλύτερη ντροπή της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ