Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

10 εκ.Ελληνες στην εξαθλίωση και κάνουνε σαν γυναικούλες που τους αποδοκιμάζουν..

Αυτός που έδωσε εντολή να αδειάσει όλο το χημικό της οπλοστάσιο η ΕΛΑΣ και κατόπιν να σαπίσει στο ξύλο γυναικόπαιδα, ηλικιωμένους (και όχι μόνο....) στην πλατεία Συντάγματος μας λέει ότι ανησυχεί για την γυναίκα του και το παιδί του.....
Το ΛΑΟΣ παραδιπλα σαν καλό δεκανίκι, θέλει να κατέβουν τα πανό απο την πλατεία Συντάγματος!

Επίθεση σε όσους τον απειλούν μετά τα επεισόδια που συνέβησαν στην πλατεία Συντάγματος εξαπέλυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής.

«Δεν αισθάνομαι κατηγορούμενος, αλλά κατήγορος όλων εκείνων που προκαλούν βία. Έχω πει στο δημόσιο λόγο μου ότι η βία φέρνει βία, από όπου και αν προέρχεται», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα ότι δέχονται επιθέσεις ο ίδιος και η οικογένεια του.

«Δεν πρόκειται να με τρομάξει η ιδεολογική πολιτική τρομοκρατία. Γίνεται από δειλούς και ανέντιμους», πρόσθεσε ο κ. Παπουτσής και αναρωτήθηκε:

«Έχουν σκεφτεί αυτοί που δεν βρίσκουν μια λέξη να καταδικάσουν αυτά τα φαινόμενα κατά συναδέλφων μου και υιοθετούν τέτοιες πρακτικές, τι θα γίνει αν απευθυνθούμε και εμείς στους ψηφοφόρους μας;»

«Τους προειδοποιώ. Μακριά από τη γυναίκα και το παιδί μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπουτσής ενώ επιτέθηκε με δριμύτητα κατά του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου, ο οποίος προγραμματίζει συγκέντρωση τη Πέμπτη προς το σπίτι του.



«Ο κ. Κολλάτος, που είναι προέκταση της πλατείας Συντάγματος, όπως ο ίδιος λέει, έχει προγραμματίσει με μια κατάπτυστη ανακοίνωση, να έρθει στο σπίτι μου, και κανείς δεν αντιδρά. Δεν υπάρχει καμία πολιτική δύναμη, ή ο δήμαρχος να καταδικάσει αυτά τα γεγονότα για το σπίτι μου».



Αφορμή για την αντίδραση αυτή του κ Παπουτσή ήταν η παρότρυνση από τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη, να σχολιάσει το γεγονός ότι δεν έχει ακουστεί στον τύπο και στα κανάλια, η άποψη του για τα τελευταία γεγονότα της Αθήνας.



AΥΞΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ



Αυξημένα μέτρα ξεκίνησαν να λαμβάνονται τις τελευταίες ημέρες γύρω από τις κατοικίες του υπουργού προστασίας του πολίτη και του αρχηγού της αστυνομίας στο Γέρακα, μετά από πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί με παραδοσιακά και τεχνικά μέσα για επικείμενες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από αγανακτισμένους πολίτες.



Στόχος των οργανωτών αυτών των εκδηλώσεων, σύμφωνα με τις σχετικές πηγές ενημέρωσης, είναι ώστε να εκφραστεί με ειρηνικό τρόπο η έντονη αντίδραση τους στην πρωτοφανή βίαιη στάση της αστυνομίας στο διήμερο της ψήφισης μεσοπρόθεσμου και ο εφαρμοστικός και η κατάχρηση από την ευρεία χρήση των χημικών.



Σε καμία περίπτωση, η ηγεσία και οι εμπνευστές των μέτρων φρούρησης των δύο κατοικιών, δεν θέλουν να επαναληφθούν σκηνές όπως αυτές που σημειώθηκαν στις 20 Ιουνίου έξω από το σπίτι του κ. Παπουτσή γι αυτό και παίρνουν μέτρα με σταθερή αστυνομική παρουσία, αλλά και με περιοδικές περιπολίες σε μεγάλη ακτίνα από τις δύο κατοικίες.



Οι δηλώσεις αυτές του κ Παπουτσή, που έγιναν στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, προκάλεσαν και τις αντιδράσεις όλων των κομμάτων που συντάχθηκαν με την άποψη του ότι πρέπει να καταδικαστούν τέτοια φαινόμενα ακραίας βίας κατά πολιτικών προσώπων και βουλευτών.



«Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτά τα πρωτοφανή φαινόμενα που ξεπέρασαν και την φραστική τρομοκρατία», δήλωσε από την ΝΔ ο Γιάννης Τραγάκης.



Από τον ΛΑΟΣ ο Αθανάσιος Πλεύρης τόνισε ότι πρέπει σιγά - σιγά να λεχθούν με το όνομα τους τα πράγματα, γιατί αυτές οι πρακτικές κλιμακώνονται ενώ ζήτησε από το προεδρείο της να ευαισθητοποιηθεί σχετικά με τα πανό που είναι αναρτημένα έξω από το Κοινοβούλιο.



Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, επεσήμανε και αυτός με τη σειρά του ότι θα μπορούσαν να αντιδράσουν και ψηφοφόροι από το ΠΑΣΟΚ ενάντια αυτών που επιτίθενται σε βουλευτές, ωστόσο, όπως είπε, δεν γίνεται κάτι τέτοιο.