Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η 'ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ' ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ!

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!
Σε συμφωνία για την στελέχωση του "Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων" ήλθαν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ! Τα κυρίαρχα ΜΜΕ κάνουν λόγο για την πρώτη πράξη πολιτικής συναίνεσης σε έναν από τους κεντρικούς στόχους του μνημονιακού προγράμματος, αυτόν της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας!

Έτσι με αυτόν τον τρόπο ξεκινά, μια ιδιότυπη "συγκυβέρνηση" των τριών αυτών αστικών κομμάτων, πάνω σε έναν βασικό τομέα εφαρμογής του Μνημονίου, ενώ αναμένονται ανάλογες τέτοιες στενές συνεργασίες!!!

Φαίνεται λοιπόν, πως οι συνεχείς νεοαποικιακού...χαρακτήρα απαιτήσεις της ΕΕ, για την επίτευξη συναίνεσης πάνω στο Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο έκτρωμα έπιασαν τόπο, παρά τα φθηνά επικοινωνιακά τρικ του Α. Σαμαρά! Αναλυτικά σε ότι αφορά τα πρόσωπα, ο κ. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, επικεφαλής της Eurobank Χρηματιστηριακής αναλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Πρόκειται για προσωπική επιλογή του Γ. Παπανδρέου, στην οποία συναίνεσε και ο Αντώνης Σαμαράς.


Ο κ. Αντώνης Βαρθολομαίος φέρεται να συμμετέχει επίσης στο Δ.Σ. του Ταμείου, μετά από σχετική εισήγηση της Νέας Δημοκρατίας. Πρόεδρος του Δ.Σ. σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, αναλαμβάνει ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης Μιχάλης Σταθόπουλος. Επίσης, θέση μέλους στο ΔΣ φέρεται να διεκδικεί και ο συνεργάτης του ΙΟΒΕ Γιάννης Πανιαγιωτίδης.

Στο Δ.Σ. του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων θα συμμετέχουν επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ και δυο εκπρόσωποι από ευρωζώνη και Κομισιόν, οι οποίοι αναμένεται να οριστούν. Οι εκπρόσωποι της ΕΕ, τύποις δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου και αυτό για να κρατηθούν προφανώς τα προσχήματα, για τη νεοπαοικιακή παράδοση του αστικού πολιτικού προσωπικού της χώρας στις επιταγές της ΕΕ