Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Χαραλάμπους με Τρεπεκλή στο δεύτερο γύρο βγάζει η δημοσκόπηση του Corfu

   Aνακοινώθηκαν το βράδυ απο τον τηλεοπτικό σταθμό Corfu Chanel τα αποτελέσματα της Δημοσκόπησης που διενεργήθηκε την 29/09/10 απο την kappa R.Στο βασικό ερώτημα ποιόν θα ψηφίζατε αν "σήμερα" γινόταν εκλογές για Δήμαρχο Κερκυρας σε δειγμα 600 ατομων πρώτος βγαίνει ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους (ΚΚΕ) με 21,6% δεύτερος ο Γιάννης Τρεπεκλής (ΝΔ) με 16,4% τρίτος ο Χρύσανθος Σαρλής (ΠΑΣΟΚ) με 12,4% τέταρτος ο Αλέκος Αυλωνίτης με τους περισσότερους Δημάρχους στο ψηφοδέλτιο με 11,3, πέμπτη η Μερόπη Υδραίου με 6,3%  εκτος ο κ.Σαμοήλης με 0,8% και τελευταίος ο κ Ζωχιός με 0,2%.
   Στα ζευγάρια για τον δεύτερο γύρο Δήμαρχος βγαίνει ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους με 44,1% με τον Γιάννη Τρεπεκλή δεύτερο με 27,3. Στην περίπτωση που το ζευγάρι του β γυρου ειναι Τρεπεκλής -Σαρλής βγαίνει Δήμαρχος ο Γιάννης Τρεπεκλής με ποσοστό 31% και ο Χρυσανθος σαρλής δεύτερος με 26,9%. Στην περίπτωση ζευγαριού Τρεπεκλή-Αυλωνίτη Δήμαρχος βγαίνει ο Γιαννης Τρεπεκλής με ποσοστό 31,3% και δεύτερος ο Αλέκος Αυλωνίτης με ποσοστό 29%.
Aντιθετα με τα παραπάνω στην παράσταση νίκης αυτός που πιστεύουν οτι βγαίνει Δήμαρχος  ειναι ο  Γιάννης Τρεπεκλής.Η Σειρα εδω εχει Τρεπεκλής,Χαραλάμπους,Σαρλής,Αυλωνίτης κλπ .Ειδομεν?