Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

400 χιλ.Ευρώ πληρώσαμε τη βράβευση Παπανδρέου !!!

Πολλοί απο μας βλέποντας τον πρόεδρο της “Ντόιτσε Μπανκ” να επιβραβεύει τον «ανθρωπό τους στην Ελλάδα» σκεφθήκαμε ότι ο Παπανδρέου βραβεύεται επειδή πορεύεται σε μια οδό που τη χάραξαν και του την υπέδειξαν ή του την επέβαλαν άλλοι, ανάμεσά τους φυσικά και οι Γερμανοί, τραπεζίτες και πολιτικοί. Άλλοι γέλασαν με το χιούμορ των γερμανών να δώσουν βραβείο «δύναμης της …ειλικρίνειας» στον κ. Παπανδρέου. Βραβείο ειλικρίνειας στον Παπανδρέου, που χθες έλεγε ότι υπάρχουν λεφτά, ότι δεν θα εφαρμόσει ποτέ πολιτική λιτότητας γιατί οδηγεί σε φαύλο κύκλο, ότι θα διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού τα τρία «δεν» για συνταξιούχους και συντάξεις, ότι οι περαιώσεις είναι αίσχος. Και ότι δεν θα προσφύγει στο καταραμένο ΔΝΤ!



Σήμερα τελικά μάθαμε και τον τρίτο και κυριότερο λόγο βράβευσης.. Ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών κ. Δ. Γεωργακόπουλος στην εκπομπή του ΑΝΤΕΝΝΑ -ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ μιλώντας στον Γ. Παπαδάκη είπε το εξής καταπληκτικό: πέρα από το επιτόκιο 5,5% που πληρώνουμε για τα δανεικά από την Τρόικα αυτοί οι κύριοι, θα πάρουν και 400.000.000 ευρώ αμοιβή για τις …υπηρεσίες που προσφέρουν.




Δηλαδή ρωτάει ο Παπαδάκης : Η Τρόικα θα πάρει 400 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια; Και απαντάει ο κ. Γεωργακόπουλος: Τα παίρνουν οι ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ , δεν τα παίρνουν αυτοί. Αυτοί παίρνουν τους μισθούς τους. Αυτοί οι ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ λοιπόν βράβευσαν τον «ανθρωπό τους στην Ελλάδα» ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕ 400.000.000 ευρώ από το υστέρημα του έλληνα φορολογούμενου.



Δηλαδή ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 400.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ (σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών κ. Γεωργακόπουλο) ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ για τη “Δύναμη της Αλήθειας” που διαθέτει. Για τη δύναμή του δηλαδή να υιοθετήσει και να υπηρετήσει τη δική τους πολιτική και οικονομική Αλήθεια.

ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΝ, ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥΣ.