Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Εξω απο τις Δημοτικές εκλογές στη Κέρκυρα η παραταξη Σαρλή-Πασόκ

Εκτός Εκλογών τεθηκε ο Χρυσανθος Σαρλής και το ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Κέρκυρας.Οι δικηγόροι του συνδιασμού "Κέρκυρα Πολιτών" με τον Θρασύβουλο Γερογιάννη κατέθεσαν 13 λεπτα μετα την προθεσμία τα εγραφα του φακέλου με αποτέλεσμα σήμερα το Πρωτοδικείο Κέρκυρας για τυπικούς λόγους να μην ανακυρήξει τον συνδιασμό και ως εκπρόθεσμος να μην εχει δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Ολοκληρη οργάνωση εξευτελίστηκε οταν θα επρεπε να ειναι υπόδειγμα ποσο μάλλον οταν ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αφησε την Ευρώπη για να βρεθεί στην Κέρκυρα και να υποστηρίξει τους συνδιασμούς του κόμματος. Τα πυρά της Ιποκράτους αναμένεται να δεχθούν Νομαρχιακή Επιτροπή ,Χρυσόστομος Μπούκας και  η βουλευτής Αντζελα Γκερέκου για το ξεφτίλισμα του κόμματος που δε "εσωσε ουτε η επισκεψη Παπανδρέου¨. 
Ο κ.Μπούκας (Γραμ.Νομαρχιακής του Πασόκ) και η παρέα του παίρνουν αριστα και δυο στα δύο αφου και ο αλλος συνδιασμός του Μπεριάτου στην Περιφέρεια βάσει των δημοσκοπήσεων κερδισμένος ειναι ο υποψηφιος με τη ΝΔ Σπύρος Σπύρου.

Στο Δήμο Κερκυραίων η εξέλιξη αυτή δεν αλλάζει το αποτέλεσμα αφου ο Μπάμπης Χαραλάμπους(ΚΚΕ) ειναι ο κερδισμένος  και ολα δείχνουν οτι πετα Νεοδημοκράτες και Πασόκους στο "καναβάτσο".