Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Σκότωσε την εν διαστάσει γυναίκα του και εξαφανίστηκε

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει το δράστη της στυγερής δολοφονίας μίας 37χρονης με 4 σφαίρες.Η Αστυνομία αναζητά τον εν διαστάσει σύζυγο της άτυχης γυναίκας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα διέμενε στη Γερμανία αλλά τις ημέρες αυτές βρισκόταν στην Κέρκυρα. Ο δράστης, αφού σκότωσε την 36χρονη, την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Το φονικό έγινε σήμερα στις 2 μετά το μεσημέρι στο σπίτι της γυναίκας στην περιοχή Αλυκών Ποταμού, σε συνοικισμό λίγο πριν την παραλία της Αγίας Αικατερίνης.Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, γείτονες της οικογένειας άκουσαν τη φασαρία και ειδοποίησαν την Αστυνομία, αφού είδαν τον άνδρα να φεύγει από το σπίτι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι άλλος άνδρας δίνει κατάθεση σχετικά με την υπόθεση, καθώς φέρεται να σχετιζόταν με την 36χρονη.


Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της Ασφάλειας και της σήμανσης, οι οποίοι ερευνούν το ΙΧ του αδελφου του θύματος που βρέθηκε μέσα το πτώμα, ενώ συλλέγουν στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στην ανεύρεση του δράστη του φονικού. Παράλληλα, ελέγχονται τα λιμάνια της Κέρκυρας προκειμένου να μην διαφύγει εκτός νησιού, ωστόσο, εκτιμήσεις από την Αστυνομία κάνουν λόγο για πιθανή διαφυγή του.Ο 8χρονος γιος του ζευγαριού την ώρα του φονικού ήταν στο σχολείο του. Ήδη βρίσκεται με τους γονείς της μητέρας του, ενώ συνδράμει παιδοψυχολόγος της Αστυνομίας.