Σάββατο 28 Μαΐου 2011

O ΤΖΕΦΡΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

Χωρίς να επιτευχθεί συναίνεση ολοκληρώθηκε μετά από 3 ώρες και 20 λεπτά η έκτακτη συνάντηση που είχαν οι πολιτικοί αρχηγοί στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας.Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διάλογοι ήταν ενδεικτικοί του κλίματος: “Τώρα τί κάνουμε” ρωτήθηκε ο πρωθυπουργός και ο Γ. Παπανδρέου φέρεται να απάντησε: “Προχωρώ μόνος μου χωρίς εκλογές.Μόνος του θα προχωρήσει το ξεπούλημα της χώρας χωρίς τα υπόλοιπα κόμματα που βλέποντας τον κόσμο στις πλατείες μυριστηκαν οτι δεν τους παίρνει να δωσουν οκ για την προδοσία.

Τελικά ο Τζεφρυ απεδειξε οτι ειναι ο εκτελών χρεη σερβιτορου του ΔΝΤ και των καραχριών που θέλουν να κοματιάσουν την Ελλάδα και δεν θα διστάσει να το κάνει..

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή τη στιγμή υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μεταξύ Αθήνας – Βρυξελλών και Ουάσινγκτον, προκειμένου να αποφασιστεί το τι θα γίνει με την 5η δόση του Ιουνίου, ύψους 12 δις. Η κυβέρνηση  του ξεπουλήματος και των προδοτών  αναφέρει ότι θα δοθεί κανονικά η επόμενη δόση δείγμα του μεγαλου ψεμματος για να φερει τεχνητη ομοφωνία.

O εκβιασμός των διεθνών τοκογλύφων ειχε συνέχεια με νεα ανακοινωση της Ε.Ε ”.«Η Κομισιόν λυπάται για την αποτυχία των αρχηγών των ελληνικών πολιτικών κομμάτων να πετύχουν συναίνεση σε ό,τι αφορά την οικονομική προσαρμογή με στόχο να ξεπεραστεί η κρίση χρέους», Αναμένει ότι «θα συνεχιστούν οι προσπάθειες προκειμένου να επιτευχθεί διακομματική συμφωνία και υποστήριξη προς το πρόγραμμα Ε.Ε. – ΔΝΤ. Πρέπει να υπάρξει σύντομα συμφωνία, ο χρόνος τελειώνει».



Τα κόμματα δεν τσίμπησαν ο λαός ειναι στους δρόμους και η σφαγή των Ελληνων αρχιζει με τα νεα μετρα και την επίθεση που ξεκινουν οι προδότες του Τζέφρυ.Ο λόγος τωρα στο λαό να πάρει τη λύση στα χέρια του.