Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Kατάργηση Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Kέρκυρας. Ενσωμάτωση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων το Γενικό της Κέρκυρας δηλαδή κατάργηση κλινικών του Νοσοκομείου μας σύμφωνα με το "επιχειρησιακό" σχέδιο του Υπουργείου Υγείας.ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

Το Νοσοκομείο Πρέβεζας μαζί με το Νοσοκομείο Άρτας και το Νοσοκομείο Λευκάδας εντάσσεται στον κύκλο του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Χατζηκώστα».Το Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» των Ιωαννίνων αποτελεί το κέντρο κύκλου των προαναφερόμενων νοσοκομείων.

Έναν άλλο κύκλο αποτελούν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων το οποίο λειτουργεί ως Κέντρο Περιφέρειας Ηπείρου αλλά και ως Κέντρο Κύκλου Νοσοκομείων στον οποίο περιλαμβάνονται το Νοσοκομείο Φιλιατών και το Νοσοκομείο Κέρκυρας.Το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Κέρκυρας καταργείται οριστικά και οι υπάλληλοι μετατάσονται.Το Νοσοκομείο μας(Κέρκυρας) πηγαίνει Κέντρο Περιφέρειας Ηπείρου δηλαδή 'καταργείται'.Η διοίκηση θα ασκείται απο το Πανεπιστημιακό  Ιωαννίνων ενω καταργούνται αρκετές κλινικές του Νοσοκομείου Κέρκυρας και τα περιστατικά θα μεταφέρονατια στα Γιάννινα.Κύριοι αφου μας τελειώνεται και γράφεται ολο τον πληθυσμό της Κέρκυρας στα Παπάρια σας ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ και ΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ .Μπράβο στην προδοτική αυτη κυβέρνηση. Περιμένατε προσλήψεις μεχρι εδω κύριοι.Περιμένατε αυτα που σας εταζε η Αγγιολίνα ? Οι σερβιτόροι του ΔΝΤ και των Διεθνών τοκογλύφων μας ξεγραψαν.


Τελος συμφωνα με το ιδιο σχέδιο του υπουργείου Υγείας το Νοσοκομείο Λευκάδας μετατρέπεται σε ΚΥ αστικού τύπου.Προτείνεται η ανέγερση νέου Νοσοκομείου στην Πρέβεζα ή στο Άκτιο για κάλυψη της ευρύτερης περιοχής