Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Το κόλπο Σαμαρά με Τζεφρυ για κυβέρνηση "Σωτηρίας"

Ο Αντώνης Σαμαράς, που κάποιοι τόσο καιρό μας τον παρουσιάζουν σαν…. Βελουχιώτη, είπε το “ΟΧΙ” στην συναίνεση. Ε, και; Δεν ειπε ξεκάθαρα ποτε ουτε και σήμερα οτι το μνημόνιο ειναι αντισυνταγματικό.Εχει δηλώσει οτι θα το κρατήσει με κάποιες μικροδιαφορές.Διαλέχτε ποσο μεσα θα ειναι το αγγούρι στο ποπό σας. Αν το θελετε δεκα εκατοστά πιο εξω διαλέχτε ΝΔ.

Το παιχνίδι κύριοι ειναι οχι στη συναίνεση για να μας πάνε εκλογές και να κρατήσουν το σάπιο διεφθαρμένο συστημα τους και να τρωνε ανεξάρτητα ποιός θα κυβερνα.Τωρα θα μας σερβίρουν την δηθεν κυβέρνηση σωτηρίας .Αυτη θα μας το χωσει ακομη πιο βαθια και βέβαια ολοι μαζι θα συνεχίζουν τις θεατρικές παραστάσεις.Ξυπνηστε πριν χαθεί η Ελλάδα  εμείς και τα παιδιά μας.Ο Σαμαρας έκανε μούτρα στον φίλο του Γ.Α.Παπανδρέου και μετά….. Πήρε το κουβαδάκι του και πήγε στην Ραφήνα, για να ξεκινήσει τις διακοπές του…

Οσο για τον Τζέφρυ εχει να διαλέξει να πάρει τα μέτρα μόνος του η να μας κάνει  εκλογές… για να κυβερνήσει μαζί με Καρατζαφερη Ντορα κλπ....Ο  λαός θα πρέπει να υπομείνει την εξαθλίωση του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού Πλαίσιο και τις μούφες Πολιτικές Εξόδου από την Κρίση  με  το ξεπούλημα όλου του πλούτου της χώρας και των απογόνων μας η να τους κρεμάσει τωρα με λαοδικεία!!