Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Aπελάστε όλους τους φονιάδες λαθρομετανάστες πριν γίνει η χώρα κρανίου τόπος.


 Είμαστε αποφασισμένοι να τους διώξουμε μαζί με σας κι αυτούς μαζί, όσο αίμα κι αν χρειαστεί να χυθεί …Aυτό το μηνυμα εστειλαν χθές το απογευμα οι κάτοικοι των περιοχών του κέντρου της Αθηνας στην αυθόρμητη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του 44χρονου.Ακόμη ένας Ελληνας δολοφονήθηκε απο λαθρομετανάστες! Ηθικοί αυτουργοί ΠΑΣΟΚ και μεγαλοδημοσιογράφοι.

ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σ.Α: Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα ο Ελληνας δεν θα φαντάζονταν πριν 10 χρόνια τις σκηνές που διαδραματίζονται καθημερινά στην Ελλάδα. Οι λαθρομετανάστες κυριολεκτικά τρομοκρατούν τον ελληνικό πληθυσμό έχοντας την κάλυψη της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και της αστυνομίας.

Το τελευταίο τραγικότατο περιστατικό ήταν η δολοφονία Μανώλη Κάνταρη που δολοφονήθηκε άγρια απο λαθρομετανάστες στο κέντρο της Αθήνας για να του κλέψουν την κάμερα με την οποία σχεδίαζε να …….. καταγράψει την γέννηση του παιδιού του.Ποιά ήταν η αντίδραση της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ;

Να στείλει άμεσα διμοιρίες ΜΑΤ για να καταστείλουν τις μαζικές διαμαρτυρίες κατοίκων της περιοχής και να

προστατέψουν τους λαθρομετανάστες.

Σηκωθείτε και φύγετε βρε φούστηδες, γιατί μας οδηγειτε σε νέο εμφύλιο!!! Βάλτε το καλά στο μυαλό σας: Μπορεί ν’ αργήσουμε λίγο, αλλά με το που θα βγούμε στους δρόμους δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο ….. Γκρεμοτσακιστείτε τωρα πριν κάμετε τη χώρα μια απέραντη λίμνη αίματος … γιατί εκεί θα πνιγείτε κι εσείς μαζι με τους ξένους μογγόλους – ταμερλάνους που μας φέρατε …..ελεγαν εξαγριωμένοι οι κάτοικοι!!!



Δείτε Αστυνομία για …κλάματα !!!




Ταυτόχρονα τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ παρουσιαζαν  τους εξοργισμένους Ελληνες σαν “ακροδεξιούς” και δεν λένε κουβέντα για το γεγονός ότι η ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας οφείλεται στους λαθρομετανάστες.Αυτό λέγεται “ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” κύριοι του ΠΑΣΟΚ και των μεγάλων καναλιών. Μας αποδεικνύουν ακόμη μια φορά ότι το Κράτος δεν είναι Ελληνικό αλλά κρυπτο-ιουδαϊκό. Γιατί πως γίνεται ένα κράτος που αγαπάει τους πολίτες του , να αφήνει ξένους να εισβάλλουν μαζικά και να τρομοκρατούν τους πολίτες του, προστατεύοντας ταυτόχρονα τους ξένους εισβολείς;

Με την μικρή εμπειρία που έχουμε, σας λέμε ότι αυτό το αίμα δεν θα στεγνώσει. Αυτό το αίμα μπορεί και να τους πνίξει. Τα νταβατζοκάναλα μιλούν για “ρατσιστικές” επιθέσεις, από την ανάποδη όμως. Ρατσιστικές επιθέσεις είναι αυτές των ΟΡΚ που σκοτώνουν Ελληνάκια, Ελληνίδες, μεγάλες γυναίκες, ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους, ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.

Σκοτώνουν με μεγάλη χαρά γιατί απλούστατα μισούν ότι βρίσκεται εδώ.Όπως τα μικρόβια – εισβολείς μισούν τον οργανισμό στον οποίον εισήλθαν και τον καταστρέφουν.Όταν λοιπόν οι διάφοροι  στο διαδίκτυο και τα νταβατζοκάναλα εξακολουθούν να μιλούν για “ακροδεξιούς”, θα τους θυμίσουμε ότι ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ που σήμερα τους “ξαναανακαλύπτουν”.



Όταν δε, ακούμε τον γελοίο Σημιτικό – εκσυγχρονιστικό όρο “Αντεξουσιαστές” που εφηύραν μαζί με τα ΜΜ”Ε” για να βαφτίσουν το παρακράτος τους, θα τους πούμε “ΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΦΥΛΑΕΙ ΜΕ 12 ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ”; Ρεμάλια των ΜΜ”Ε” λοιπόν, καταλάβετε ότι το θέατρο έλαβε τέλος. Έρχεται ο λογαριασμός. Το αίμα που χύσατε ως ηθικοί αυτουργοί, θα κληθείτε να το πληρώσετε.
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΣΤΟ VIDEO ΠΟΥ Α;ΚΟΛΟΥΘΕΙ: