Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Βρέθηκε και ο δεύτερος “πρόθυμος” μετά τον Χατζηγάκη. Μένουν άλλοι δύο.

Όπως είχαμε προαναγγείλει, οι πράκτορες του ΔΝΤ στην Ελλάδα ψάχνουν 4 ψήφους αποστασίας για να συμπληρώσουν 180 βουλευτές ώστε να νομιμοποιήσουν όχι μόνο το επικαιροποιημένο μνημόνιο αλλά και το προηγούμενο που ως γνωστόν είναι ΑΚΥΡΟ.Γιατί είναι άκυρο; Διότι η φύση του απαιτούσε 180 ψήφους. Συγκρίνετε το με ένα τραπεζικό δάνειο επιχείρησης: Η τράπεζα είναι υποχρεωμένη να ελέγξει εάν αυτός που υπογράφει είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος για την συγκεκριμένη ενέργεια. Εάν δεν το κάνει και δεχτεί την υπογραφή κάποιου που δεν φέρει την δικαιοδοσία, τότε η δανειακή σύμβαση δεν δεσμεύει την εταιρεία!

Καταλαβαίνετε λοιπόν όλη την σκοπιμότητα. Σε περίπτωση που υπογραφεί από 180 ανθρωπάρια, εννοείται ότι η αντισυνταγματικότητα της δανειακής σύμβασης πάει περίπατο. Εννοείται ότι αυτοί που θα το υπογράψουν είναι άνθρωποι με άφθονους σκελετούς στην ντουλάπα ώστε να εκβιάζονται. Γιατί το λέμε; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΙΜΗΜΑ.

 Εάν βρεθούν 180 να Ξαναπροδώσουν τους Έλληνες τότε αυτόματα η “βουλή” δεν εκφράζει την λαϊκή βούληση και για μένα ανακυρήσεται επίσημα ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Τότε νομιμοποιούμαστε για τα πάντα. (Άρθρο 120 , παρ.4).