Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΝΙΚΗΣΑΜΕ",ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!

Tρικούβερτο γλέντι εστησαν οι "εξαντλημένοι"  απεργοί πείνας !!!!  Οι ΛΑΘΡΟμετανάστες θεωρούν μεγάλη νίκη για τον αγώνα τους τις εξελίξεις μετά τη συνάντησή τους με τους αρμόδιους υπουργούς στο κτήριο της Γ.Σ.Ε.Ε. Οι ΛΑΘΡΟμετανάστες αποφάσισαν να λήξουν την απεργία πείνας, ενώ δηλώνουν ικανοποιημένοι με τις αποφάσεις που ελήφθησαν.Όπως είπαν, μεταξύ των αποφάσεων ήταν να ορισθεί καθεστώς ανοχής για τους ίδιους, ενώ θα τους παρέχονται ταξιδιωτικά έγγραφα, για να ταξιδεύουν προς τις χώρες τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με δηλώσεις τους, μειώνονται τα χρόνια νομιμοποίησής τους από δώδεκα σε οκτώ, καθώς και ο αριθμός των απαιτούμενων ενσήμων. ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ:ΠΕΤΥΧΕ ΑΠΟΛΥΤΑ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ! ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ;ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!! ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΝΣΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ "ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΟΧΗΣ" (ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ,Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ)!


Και βέβαια,το σημαντικότερο:   ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ! Αναμένονται λοιπόν "απεργίες πείνας" ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΚΟΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!
Συγχαρητήρια στους προδότες πασόκους,που ΑΝΟΙΞΑΝ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!