Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Σειρά ειχε ο σημίτης εφαγε το κράξιμο της αρκούδας.Ξεσηκώνεται ο κόσμος..3 video

300 Aλήτες προδότες - Κλέφτη Σημίτη φερτε πισω τα κλεμένα και αλλα συνθήματα ακουστηκαν απο χιλιάδες πολιτων αυτη τη φορά εξω απο το σπίτι του πρωην πρωθυπουργού Κωστα Σημίτη.Ο κόσμος αγριεύει και τους κράζει.




 







Την πάτησε. Το ΕΣΡ πήρε τηλέφωνο. Καναλάρχες και διευθυντές ΜΜΕ πήρε τηλέφωνο. Έκανε ότι μπορούσε με την Αστυνομία για να μην επιτραπεί η διαδήλωση. Έδωσε εντολή στον Πεταλωτή να αποδοκιμάσει πριν καν γίνει το συλλαλητήριο. Συμπαρέσυρε...
και τα άλλα κόμματα να μην οργανώσουν το παραμικρό. Κι όμως ο κόσμος μαζεύτηκε στο Κολωνάκι και οι περισσότεροι ήταν οικογενειάρχες αγανακτισμένοι πολίτες. Δεν άνοιξε ούτε μύτη. Και ο Σημίτης διαπίστωσε ότι για πρώτη φορά απλοί πολίτες πλησίασαν τόσο κοντά στο φρούριο την οικεία του. Την επόμενη φορά μπορεί να του χτυπήσουν το... κουδούνι!
Στη διαμαρτυρία των Εξω-Πορτίστας κάτω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Σημίτη, ένας εκ των επικεφαλής ήταν ο Δημήτρης Κολλάτος. Ο γνωστός δημοκρατικός σκηνοθέτης δεν παρέλειψε να βροντοφωνάξει από μια ντουντούκα, για να τον ακούσουν τόσο οι συγκεντρωμένοι όσο και ο πρώην πρωθυπουργός!