Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Στα 3,8 δις και όχι στα 2,5 δις η “μαύρη τρύπα” στο Μεσοπρόθεσμο!!! ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ!

ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ! Στα 3,8 δις και όχι στα 2,5 δις όπως αναφέραμε πριν, είναι η μαύρη τρύπα που βρέθηκε στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα! Δηλαδή, ξεκίνησαν να μας φέρουν ένα αυστηρό πρόγραμμα που είναι εξ’ αρχής ελλειμματικό! 

Σίγουρα, αν προχωρούσε έτσι θα μας έφερναν και νέα μέτρα για να καλύψουν την αναποτελεσματικότητά τους!  Ο Ε. Βενιζέλος αυτή την ώρα παρουσιάζει στην ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ το Μεσοπρόθεσμο και όλοι έχουν πάθει πλάκα. Ενδεικτικό είναι ότι θα τραβήξει μέχρι αργά αυτή η συνεδρίαση. Μάλιστα ήταν να φύγει στις 12 για να βρει τον Γ. Παπανδρέου στη σύνοδο κορυφής και ακύρωσε την πτήση του για να φύγει αργότερα, αφού στη συνέχεια θα πρέπει να δει ξανά την τρόικα!  Ξαναμελετούν τα μέτρα γιατί απέτυχαν και στις ασκήσεις επί χάρτου!

 
Οι ελεγκτές της Τρόικας διαπίστωσαν με έκπληξη ότι ο δαιμόνιος κύριος Παπακωνσταντίνου είχε αποτύχει ακόμα και στην πρόσθεση αφού υπήρχε μαύρη τρύπα ύψους 2,5 δις. Με ανοιχτό το στόμα έμεινε ακόμα και ο …Βενιζέλος! Στο δια ταύτα, αυτό το καραγκιοζιλίκι θα είναι και μιας πρώτης τάξεως δικαιολογία για σκληρότερα μέτρα.

Όπως καταλαβαίνετε, η καταστροφική αποτυχία του πρώτου πενταμήνου όπου έσοδα και έξοδα σχηματίζουν απόκλιση 15% (!!!) έχει γίνει γαργάρα από το θέατρο του ανασχηματισμού. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να φύγουν το συντομότερο. Είναι επικίνδυνοι, είναι εγκληματίες. Όχι απλώς άσχετοι.