Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Αρχισαν τα δαγκώματα στο Δήμο Κερκυραίων απο συμβασιούχους εργαζόμενους

Aναδημοσίευση απο http://www.vraxonisidablog.blogspot.com/

Το ΜΙΣΟΣ η ΖΗΛΕΙΑ ο ΦΘΟΝΟΣ και η ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ απο συμβασιούχους εργαζόμενους στο Δήμο Κερκυραίων σε ολο της το μεγαλείο. Οι γνωστοί 30 εργαζόμενοι που δεν πρόλαβαν να μονιμοποιηθούν για να εκδικηθούν την τελευταία σειρά των αορίστου χρόνου που πρόλαβαν και πέρασαν στους μονίμους υπαλλήλους ακούστε τι εκαναν.

Εστειλαν καταγγελία σε Υπουργεία και αρμόδιες υπηρεσίες οτι οι "συνάδελφοι" τους και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κερκυραίων, δηλαδή οσοι ψήφισαν υπερ της μονιμοποίησης τους κακώς εγινε και οτι στην ουσία παρανόμησαν καταγράφοντας σ αυτήν αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους δεν επρεπε να ψηφιστεί η σχετική εισήγηση το φθινόπωρο του 2009. Αποτέλεσμα αυτών να διαταχθεί ερευνα. Ηδη στην ΠΙΝ Ιονίων Νήσων εχει καταφθάσει σχετικό εγραφο.

Τα 30 αυτα ατομα χτύπησαν 120 οικογένειες ετσι ωστε να ζητούν να ακυρωθεί η μονιμοποίηση τους και να ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ. Ετσι νομίζουν οτι θα νοιώσουν ικανοποίηση γιατι αυτοί εμειναν απ εξω. Μετέτρεψαν σε Ζούγκλα τις σχέσεις των και προσπαθούν να κατασπαράξουν ως αγρια ζώα με ενστικτα ανθρωποφαγίας. 30 ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ περιμένουν να δουν να απολύονται. Αν γίνουν οι απολύσεις θα να δούμε να δαγκώνει και να σφάζει ο ενας τον αλλον. Τόσο μίσος τοση ζήλεια τοσος φθόνος και τοση γαιδουριά δεν ξαναγνώρισε η Κέρκυρα. Στους διαδρόμους του Δήμου θα παίζουν μπόξ απο σήμερα.....Αλήθεια τι λένε οι Δημοτικοί σύμβουλοι ?