Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Προκαλούν οι λαδοεισπράκτορες πολιτικοί....

Εδώ και χρόνια βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το σκάνδαλο της Ζίμενς. Δηλαδή με τους λαδωμένους πολιτικούς που τα πήραν χοντρά απο τη Ζίμενς και αδυνατούν να το ομολογήσουν ή να καρφώσουν συναδέλφους τους από (μελλοντική) αλληλεγγύη. Επι μήνες ψάχνουμε να βρούμε ποιοί είναι οι λαδιάρηδες όταν αυτοί είναι σχεδόν δαχτυλοδειχτούμενοι. Ο πολιτικός κόσμος όμως αδυνατεί να τεκμηριώσει κατηγορία. Βλέπετε η Ελλάδα δεν είναι η τριτοκοσμική Νιγηρία, η οποία έπιασε όλους τους λαδωμένους πολιτικούς αρουραίους και είτε τους έστειλε στη Δικαιοσύνη για την εσχάτη των ποινών, είτε στην καλύτερη των περιπτώσεων τους δήμευεσε όλη την περιουσία.

Εδώ στην Ελλάδα η Δικαιοσύνη δεν έχει το δικαίωμα με βάση το Σύνταγμα να στείλει τους κλέφτες κι ένοχους πολιτικούς στο σκαμνί. Αυτό το δικαίωμα το έχει μόνον η Βουλή της λάσπης, της συκοφαντίας, της λαμογιάς, του αφελληνισμού, της οικογενειοκρατίας, του άκρατου πλουτισμού, της ατιμωρησίας και της προσφοράς μεγάλων υπηρεσιών στους εχθρούς του κοινοβουλευτισμού. Αυτό που γίνεται με την ατιμωρησία των λωποδυτών του Κοινοβουλίου (χθες, σήμερα, αύριο) δεν γίνεται σε κάνενα κράτος της γης.Μόνο στην Ελλάδα ο πολιτικός μπορεί να κλέβει, να αρπάζει, να πλουτίζει σε μηδέν χρόνο, να κατηγορεί, να κάνει διαρρήξεις σε θεσμούς και θησαυροφυλάκια, να προσαρμόζει τους νόμους στα συμφέροντα της διαπλοκής και ταυτόχρονα να παριστάνει τον δάσκαλο της ηθικής και της εντιμότητας αφού εμφανίζεται σαν εθνοπατέρας.




Η χώρα και ο λαός ασχολείται επί πολλά εξάμηνα τώρα με μια κοινοβουλευτική συμμορία, η οποία όλο ψάχνει στοιχεία, αλλά στοιχεία δεν βρίσκει πουθενά, όταν αυτά τα δίνουν τόσο και κυβερνητικά στελέχη με τον πιο ωμό τρόπο καθώς επίσης και τα μεγαλοστελέχη της Ζίμενς.Εχει ενοχοποιηθεί η Ζίμενς που με τα στελέχη της λάδωνε και έπαιρνε τις δουλειές, αλλά κανένας ξοφλημένος πολιτικός δεν έχει υποστεί νομικές συνέπειες. Κανείς δεν μπήκε φυλακή!Εμείς όλοι, ο απλός λαός, οι Bloggers, οι σώφρονες πολίτες, οι συνεπείς εργαζόμενοι κι ολόκληρος ο ελληνικός λαός αποκηρύξαμε τη Ζίμενς και κατά συνέπεια το γερμανικό κράτος που βρίσκεται πίσω απ’ αυτήν, την ίδια ώρα που η Γερμανία αναλαμβάνει τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό της Ρωσίας, σύμφωνα και με την “Φαϊνάνσιαλ Τάϊμς”.

 Εμείς καταδικάζουμε την Ζίμενς αφήνοντας στο απυρόβλητο τους λαδιάρηδες πολιτικούς και ζητάμε την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ της Ζίμενς απο δουλειές του Δημοσίου, την ίδια ώρα που η Ζίμενς έκελισε συμφωνία με τους ρωσικούς σιδηροδρόμους συνολικού ύψους 2,2 δις ευρώ για την κατασκευή διακοσίων τραίνων στη Ρωσία. Συνολικώς εκτιμάται ότι οι παραγγελίες που θα λάβουν οι Γερμανοί επιχειρηματίες από τη Ρωσία, έπειτα απο τη συμφωνία της καγγελαρίου Μέρκελ με τον Ρώσο πρόεδρο Μεντβέντεφ,θα ξεπεράσουν τα 3,5 δις ευρώ. Η Ζίμενς αναπτύσσεται, το ίδιο και η Ρωσία, μόνο που εκεί δεν υπάρχει η άθλια σχέση λαδώματος και λαδωμένου όπως στο δικό μας το κράτος εξ’ αιτίας λωποδυτών πολιτικών. Εδώ λαδώνουν οι ξένοι γιατί ξέρουν πως θα βρούν αποδοχή απο τους αχόρταγους λαδιάρηδες εκάστοτε κυβερνητικούς. Εκεί δεν συμβαίνουν ούτε κατά διάνοια αυτά. Ετσι, μόνον η Ελλάδα έμεινε τριτοκοσμική χάρις στους ανυπόληπτους από κάθε άποψη πολιτικούς της.

Kείμενο: Αλέξης Πέππας