Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Χρεοκώπησαν την Ελλάδα και Παραμένουν Ατιμώρητοι

Χρεοκώπησαν και οδήγησαν την Ελλάδα στη ζητιανιά οι Εθνοπατέρες μας αλλά καρφί δεν τους καίγεται.Κανένας από αυτούς δεν γνωρίζει τους λόγους, λες και Κυβερνούσαν κάποια άλλη Χώρα. Κανένας από όλους δεν τιμωρήθηκε ούτε είχε την ευθιξία να αυτοκτονήσει. Αντίθετα κουνάνε το δάχτυλο και απειλούν να κλείσουν στη φυλακή όποιον αντιδράσει στην φοροληστρικη τους επιδρομή.

Οδηγούν ένα Λαό στην πείνα και την εξαθλίωση στη φτώχεια και την ανεργία, ενώ για τους εαυτούς τους κρατάνε τα προνόμια, τις υπέρογκες αποζημιώσεις την κατάπτυστη Ασυλία και την παραγραφή των κάθε λογής αδικημάτων που διαπράττουν. Χρόνια τώρα λεηλατούν και αρπάζουν ποικιλοτρόπως το Δημόσιο Χρήμα οι ίδιοι τα σόγια και οι παρατρεχάμενοι τους και δεν τρέχει τίποτα. Απλά στο τέλος αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη, αλλάζει Κυβέρνηση και το πλιάτσικο συνεχίζεται.

Μεθυσμένοι οι Κυβερνώντες από την απροσδόκητη νομή της Εξουσίας, τους Υπουργικούς θώκους και τα αξιώματα, δεν έχουν καταλάβει την τραγική κατάσταση των Ανέργων. Νομίζουν ότι με το επίδομα των 150 ευρω που έδωσαν στους μισούς άνεργους λύθηκε το πρόβλημα.

Έχει υποχρέωση το Κράτος να φροντίσει για την επιβίωση των Λαϊκών Στρωμάτων και την συνοχή της κοινωνίας. Πίσω από τα οικονομικά μεγέθη και τους αριθμούς υπάρχουν Ανθρώπινες Ψυχές που αργά η γρήγορα θα αφυπνισθούν και θα σαρώσουν τα πάντα στο πέρασμα τους. Όλοι θέλουμε μια Ελλάδα με Αξιοπρέπεια, όλοι θέλουμε να γεμίσουν τα ταμεία που άδειασαν οι κλέφτες, με την προϋπόθεση όμως να μην επιβάλλουν στο Λαό την πείνα της κατοχής, που πέθαινε ο κόσμος στους δρόμους.