Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Πήρε φωτιά η χαβούζα στο Τεμπλόνι...

                                       Φωτιά πήρε σήμερα η ΧΩΜΑΤΕΡΗ-ΧΑΒΟΥΖΑ του Τεμπλονίου στις 14.00 μ.μ απο αγνωστη αιτία.Τα πυροσβεστικά οχήματα δεν βρήκαν τους κρουνούς που υπάρχουν σε λειτουργία με αποτέλεσμα η φωτια να επεκταθεί και κατω απο το χώμα επικάλυψης.Τα "φοβερά" εργα των Δημάρχων του νησιού και του Συνδέσμου Καθαριότητας αλλά και οι συνεχείς αδειοδοτήσεις του Νομάρχη Κέρκυρας κ.Στέφανου Πουλημένου παρ οτι γνώριζε οτι δεν τηρούνται μέτρα ασφαλείας ουτε και για την πυρόσβεση. Η μόλυνση του περιβάλλοντος συνεχίζεται καθημερινά τα ζουμιά τρεχουν στον υδροφόρο ορίζοντα το βιοαέριο δεν καίγεται αλλα διαχέεται και ολοι κάνουν την πάπια για να τρώνε ολα τα εργολαβικά συμφέροντα.

Θυμίζουμε οτι ο πρόεδρος του Συνδέσμου Καθαριότητας και Δήμαρχος Κερκυραίων κ.Μικάλεφ με τον Αντιπρόεδρο κ.Τρυβιζά (Δήμαρχο Αγ.Γεωργίου) , τον κ.Κάρρα (Δήμαρχο Φαιάκων) κ.α που φέρονται ως η ομάδα που αφησε να γλεντάνε ολα τα συμφέροντα σε βάρος της Δημόσιας υγείας κρύφτηκαν τις πρώτες ωρες της φωτιάς και μονο ο κ.Μικάλεφ πέρασε δυο ωρες αργότερα να δει και απεχώρησε. Οι ιδιοι απέκρυψαν τις λύσεις για σύγχρονες μεθόδους που τους παρουσιάστηκαν ενω ζήτησαν απο εταιρείες να μην βρισκονται κατα την παρουσίαση λύσεων με μηδεν υπολειματικότητα να μην υπάρχουν κάτοικοι και Μέσα Μαζικής ενημέρωσης.

 

Το "συνδικάτο της αποτυχίας" καταδίκασε τη Κέρκυρα και τώρα παρακολουθούν απο τη τηλεόραση τα αποτελέσματα της διαχείρησης τους και την Κέρκυρα να μολύνεται ακόμη περισσότερο.Καπνοί απο τη φωτιά ξεπηδούν 100 με 200 μετρα ψηλά και μεταφέρονται σε γειτονικά σπίτια της περιοχής. Η Εισαγγελία της Κέρκυρας ακόμη δεν εχει κινηθεί να μπαγλαρώσει κανένα απο τους υπεύθυνους της φωτιάς στη Χαβούζα Τεμπλονίου....