Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Χωρίς τουαλέτες ο υπεραστικός σταθμός λεωφορείων


   Έκλεισαν και κατάργησαν τις τουαλέτες που υπήρχαν στο χώρο  του υπεραστικού σταθμού των Λεωφορείων, τα οποία εκτελούν τα δρομολόγια όχι μόνον Θεσσαλονίκης και Αθηνών, αλλά και την συγκοινωνία σε πολλά χωριά της Κερκυραϊκής υπαίθρου.Η παράλογη αυτή απόφαση των υπεύθυνων του σταθμού, μόνον εδώ στην Κέρκυρα ( που ο καθένας κάνει του κεφαλιού του ), θα μπορούσε να υλοποιηθεί και να καταργηθούν οι τουαλέτες.

   Οι κωμικοτραγικές σκηνές που διαδραματίζονται στον σταθμό δεν περιγράφονται, διότι προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.


- Προς το παρόν, οι εκατοντάδες πολίτες που κατακλύζουν κάθε μέρα τον υπεραστικό σταθμό, «τρέχουν» στο καφενείο που υπάρχει εκεί, όσοι δεν προλαβαίνουν λόγω συνωστισμού, κάνουν την ανάγκη τους στα παρακείμενα οικόπεδα και τις οικοδομές.


- Δεν γνωρίζουμε τους λόγους που ανάγκασαν τους υπεύθυνους του σταθμού των λεωφορείων να καταργήσουν τις τουαλέτες. Πρέπει όμως να τους υπενθυμίσουμε ότι ο υπεραστικός σταθμός είναι μια από τις πύλες εισόδου και εξόδου στο Νησί μας.

   Ασήμαντα για πολλούς, αλλά τα απλά και καθημερινά προβλήματα είναι αυτά που δυσφημίζουν την Κέρκυρα στους επισκέπτες μας και κάνουν τη ζωή δύσκολη στους Κερκυραίους.