Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Πως καταντήσατε την Ελλάδα ρε Αθεόφοβοι;


Χρόνια τώρα οι Εθνοπατέρες μας με την πολιτική που ακολούθησαν μας έχουν ταράξει στους φόρους και στη Δίαιτα. Λιτότητα μας επέβαλε τότε ο αείμνηστος Αντρέας, μέχρι λέει να φανεί το φως μέσα στο τούνελ.Ο Λαός με ένα χέρι έσφιγγε το ζωνάρι και με το άλλο κρατούσε σφιχτά το Συμβόλαιο. . . που είχε υπογράψει με το ΠΑΣΟΚ.

- Τα παιδιά του Λαού με τα ζιβάγκο φόρεσαν γραβάτα, ορισμένοι δε από αυτούς που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα πλούτισαν.
- Είκοσι χρόνια περιμέναμε να έρθει στην Εξουσία η Νέα Δημοκρατία για να παγώσει μισθούς και συντάξεις, ενώ τα τρόφιμα ακριβαίνουν κάθε μέρα.


Η ανασφάλεια, η ανεργία και η ακρίβεια έχει διαλύσει την Ελληνική οικογένεια και η Κυβέρνηση Καραμανλή ομφαλοσκοπούσε.Σήμερα η Νέα Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου με Αντιπρόεδρο τον κ. Πάγκαλο εξήγγειλε βοήθημα κοινωνικής αλληλεγγύης. Πόσες μέρες θα ζήσουμε με 500 η 1000 ευρω;Όπου νάνε θα οργανώσουν και Λαϊκά Συσσίτια έτσι κατάντησε η Ελλάδα

- Πέρασαν στα μουγκά οι εκλογές και λέξη δεν ακούσαμε για τα κλεμμένα ποσά άρπαξε το κάθε κόμμα.

- Η ατιμωρησία αυτών που έκλεψαν το Δημόσιο χρήμα, η κατάπτυστη Ασυλία, η παραγραφή των Αδικημάτων διαιωνίζει την κατάσταση και ενθαρρύνει τους μελλοντικούς κλεφτές του ιδρώτα μας.

- Μπουχτίσαμε πια να ακούμε για το Δημόσιο Έλλειμμα και το φαγοπότι εκατομμυρίων, χωρίς να επιστρέφει κανένας τα κλεμμένα,χωρίς να μας λένε έστω το όνομα του.