Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Τρώνε το κράξιμο της αρκούδας μόλις τους αντιληφτούν.

Πριν λίγο, οι δύο ξευτίλες υπουργοί ,Διαμαντοπούλου και Παπακωνσταντίνου κατευθύνονταν προς το υπουργείο... οικονομικών για σειρά συναντήσεων. Ο κόσμος τους αναγνώρισε και στην οδό Νίκης άρχισαν τα γιουχαρίσματα. Η Διαμαντοπούλου δε, σήμερα έχει την τιμητική της. Την κράζουν δεύτερη φορά μέσα στην ίδια μέρα. Και δεν έχει έρθει ακόμη ούτε απόγευμα, έχει "δρόμο" μπροστά της.

 Έτσι μετά το γιούχα στην Πέμη Ζούνη την ώρα που έτρωγε σε παραλιακή ταβέρνα της Θεσσαλονίκης...που την ανάγκασε να αποχωρήσει από την ταβέρνα για να συνεχίσουν ήρεμοι οι υπόλοιποι θαμώνες του καταστήματος το δείπνο τους...


Και το κράξιμο στον πρώην πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Παπασπύρου που έτρωγε με την παρέα του τον κ. Σεραφείμ Λιάπη, υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. στην Ευρυτανία, πρώην υποδιοικητή του ΙΚΑ και εξάδελφο του Υπουργού Μιχάλη Λιάπη το μεσημέρι της Κυριακής σε ψαροταβέρνα στην Παραλία Ραχών του Δήμου Στυλίδας λέγοντας του «Συντροφάκο δεν επιτρέπεται ΕΣΥ να βρίσκεσαι εδώ, να τρως ψαράκι με την παρέα σου, δίπλα στη θάλασσα, μετά τα μέτρα για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, γιατί έχεις ευθύνη κι εσύ.

 Ο εργατοπατερισμός και η διαπλοκή...ΤΕΛΟΣ...» και μάλιστα από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και περιφερειακό σύμβουλο, Σήμερα είχαμε διπλό κράξιμο στην Αννούλα – Μπιλντεμπερκ, και μονό στον Μπουμπούκο σύνοδο-συνοδοιπόρο της και στον Παπακωνσταντίνου.