Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Το κράτος βολεύεται μια χαρά. Διαίρει και βασίλευε.

Σπας βιτρίνα καταστήματος με πέτρα; Πας φυλακή. Σπας το κεφάλι κάποιου που έσπασε μια βιτρίνα με πέτρα; Πας φυλακή. Η βία δεν απαντάτε με βία. Όσο… αστυνομία και παιδιά παραμένουν μαλωμένοι κάποιοι βολεύονται.Aλήθεια ο κόσμος επρεπε να βγεί μόνο για τον Αλέξανδρο η για τα λαμόγια που ξεπούλησαν την ελλάδα κάλυψαν οσους τα εφαγαν και εστειλαν τον λογαριασμό στους πολίτες? Για ολους αυτούς που επρεπε να ηταν ηδη στη φυλακή και για ολους αυτους που εξυπηρετουν την Διεθνή ταξη πραγμάτων και τωρα με τα δανεικά θα ερθουν να πάρουν τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος πρεπει να διαδηλώνουμε μόνο για εναν στο χώμα?
 
Απελευθερωθείτε. Κοιτάξτε τον κόσμο αλλιώτικα. Με τα μάτια του διπλανού σας. Και θα πάνε όλα καλά. Το κράτος βολεύεται μια χαρά. Διαίρει και βασίλευε. Και τα δικά τους τα εγκλήματα παραγράφονται. Λες και μετά από 5 χρόνια δεν είσαι κλέφτης. Αυτοί είναι οι κοστουμοφόροι και αυτοί πρέπει να βάλουνε μυαλό. Πόσα λεφτά φάγανε όλα αυτά τα χρόνια; Πόσες οικογένειες βρέθηκαν με αμύθητες περιουσίες? Τι καταφέραμε σαν λαός; 
 
Διώξαμε μια Χούντα των συνταγματαρχών και φέραμε δυο χούντες των επιστημόνων. Διαίρει και βασίλευε. Αυτό ξέρουν αυτό κάνουν και όλοι εμείς πέφτουμε στην παγίδα τους. Θα ήθελα να δω μια πορεία οργανωμένη σωστά. Τα παιδιά να κρατάνε τους αστυνομικούς από το χέρι και να προχωράνε προς τη Βουλή. Και τότε ποιος θα πετάει πέτρες; Και σε ποιους; Όλοι μαζί στη Βουλή. Και να μη φύγει κανένας αν δε βγούνε έξω και οι 300. Χωρίς αστυνομία να τους προστατεύει. Χωρίς παιδιά να τους πετάνε πέτρες. Τότε να τους δω. 
 
Τον Πάγκαλο να αγκαλιάζει την Κανέλλη, τον Καρατζαφέρη να δίνει φιλάκια με τον Τσίπρα, τον Σαμαρά και την Μπακογιάννη χεράκι χεράκι και τον Παπανδρέου με τον Καραμανλή να κοιτάνε ο ένας τον άλλο με την αμηχανία του χαζού και του χοντρού αντίστοιχα και οι δυο μαζί τον ουρανό περιμένοντας τη θεία φώτιση από πατέρα και θείο έχοντας καταλάβει πως τα κάνανε και οι δυό μαζί σκατά..