Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Οι Ελληνες βγήκαν στους δρόμους για τους λαθρομετανάστες..

Εκατοντάδες συμπατριώτες μας, κάτοικοι μίας εκ των πλέον υποβαθμισμένων περιοχών της πρωτεύουσας, πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας. Η άλλοτε όμορφη πλατεία Βάθη, που σήμερα έχει κατακλυστεί από χιλιάδες αλλοδαπούς και όπου μέρα-μεσημέρι ανθεί το εμπόριο ναρκωτικών, απέκτησε και πάλι ελληνικό χρώμα. Η σπίθα που άναψε στην πλατεία Αττικής και τον Άγιο Παντελεήμονα έγινα φλόγα και μεταδίδεται με γοργούς ρυθμούς σε ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας. Προ-χθες στην πλατεία Βικτωρίας, χθές στην πλατεία Βάθης, σήμερα στην πλατεία Ομονοίας. Ο αγώνας των Ελλήνων για μία Αθήνα Ελληνική συνεχίζεται…»»»

Στην εκδήλωση συμμετείχε και κλιμάκιο εκπροσώπων της “Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα”. Χαιρετισμό απηύθυνε ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος, πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού στις πρόσφατες εκλογές. Παρέστησαν επίσης ο Ιατρός-Διευθυντής Ψ.Ν.Α. κ. Παρασχάκης και εκ μέρους των καταστηματαρχών της περιοχής οι κυρίες Δημοπούλου και Μπάρου.
Αξίζει να σημειωθεί η ασφυκτική αστυνομική παρουσία στην περιοχή. Πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ είχαν αποκλείσει τον χώρο της ειρηνικής συγκέντρωσης των κατοίκων, ενώ μία εβδομάδα πριν, όταν οι λαθρομετανάστες κατέστρεφαν το κτίριο του δημαρχείου, η αστυνομία απλά τους παρακολουθούσε εξ αποστάσεως. Με τη λήξη της συγκέντρωσης η αστυνομία φυσικά αποχώρησε από την πλατεία Βάθη για να συνεχιστεί σε κανονικούς ρυθμούς η εγκληματική δράση των αλλοδαπών και το εμπόριο ναρκωτικών.