Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Ανεγκέφαλοι Επαγγελματίες Δυσφημίζουν την Κέρκυρα

Παρά την οικονομική κρίση και την μεγάλη μείωση των επισκεπτών στο Νησί μας, ορισμένοι κακοί επαγγελματίες συνεχίζουν να δυσφημίζουν την Κέρκυρα με τις αστρονομικές τιμές που άρπαξαν από όσους είχαν την ατυχία να μπουν στα μαγαζιά τους. Άνθρωποι που ήρθαν για Πασχαλινές διακοπές, καταγγέλλουν αγαναχτισμένοι ότι πλήρωσαν 50 έως 70 ευρω μια μερίδα μαγειρίτσα.

Δηλαδή θα πρέπει κάποιος να δουλέψει δυο μεροκάματα για να απολαύσει μια φούχτα εντόσθια. Η τακτική αυτή να κλέβουμε τους επισκέπτες θα μας οδηγήσει ακόμα σε χειρότερες μέρες. Είναι απαράδεχτο να χρεώνουν ένα μικρό μπουκαλάκι νερό 1 ευρω και εξήντα λεπτά, δεν είναι ηλίθιος ο κόσμος, μέχρι να έρθουν στην Κέρκυρα έχουν σταματήσει και σε άλλα μέρη να φάνε η να πιουν ένα καφέ, ας λογικευτούν λοιπόν ορισμένοι καταστηματάρχες προτού μας καταστρέψουν τελειωτικά.

Γεγονός είναι, ότι οι Επαγγελματίες που δυσφημίζουν την Κέρκυρα με τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν
αγαπούν τούτο το Νησί, γιατί απλά στην πλειοψηφία τους δεν είναι Κερκυραίοι. Δεν τους ενδιαφέρει το αύριο του τόπου, ούτε μπορούν να αντιληφθούν το κακό που κάνουν στους Κερκυραίους και στο Νησί που τους έδωσε ψωμί, δουλειά και τις μεγάλες περιουσίες που κατέχουν σήμερα. Θα ήταν χρήσιμο να θυμηθούν κάποιοι επαγγελματίες που ήρθαν ρακένδυτοι στην Κέρκυρα, η με ένα μισθό Δημοσίου Υπαλλήλου και έγιναν μεγάλοι και τρανοί, τα όσα τους πρόσφερε η Κέρκυρα.