Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Καζάνι που βράζει η κοινωνία !!

Πάνω απο 150.000 άτομα συμμετείχαν στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας η μεγαλύτερη συγκέντρωση όλων των εποχών.Σκηνικό πολέμου στο κέντρο της Αθήνας με πετροπόλεμο συμπλοκές με τα ΜΑΤ βανδαλισμούς και βόμβες μολότοφ.Εξ'αιτίας των αναταραχών τρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν το υποκατάστημα της τράπεζας Marfin, επί της οδού Σταδίου τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από ρίψη μολότοφ που πέταξαν άγνωστοι...πιθανώς με υπόγειες διαδρομές της κυβέρνησης που ξεπούλησε την Ελλάδα για να αρπάξουν αυριο τον ορυκτό πλούτο μας.Το πετρέλαιο του Αιγαίου και του Ιονίου το καπάρωσαν Αμερικανικές και Εβραικές εταιρείες που κυβερνούν πλέον την Ελλάδα μετα την παράδοση της.

Οι τρείς άτυχοι εργαζόμενοι της τράπεζας εγκλωβίστηκαν στον 3ο όροφο του κτιρίου όπου εξ'αιτίας του πυκνού καπνού εξέπνευσαν από ασφυξία. Πληροφορίες κάνουν λόγο για προβοκατόρικη ενέργεια με στόχο να στιγματιστούν οι λαικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ενώ οι πρώτες πηγές αναφέρουν οργανωμένη εμπρηστική ενέργεια αφού στο σημείο αναφέρεται ότι είχε τοποθετηθεί πριν τη ρύψη μολότοφ δοχείο με έφλεκτο υλικό ( βενζίνη).Την ίδια ώρα κάηκαν μαγαζιά,αυτοκίνητα και δημόσια κτίρια απο τη Συγγρού ως την Πανεπιστημιου.




Η πολιτική ηγεσία μακριά απο τα γεγονότα εγκλεισμένη στο ασφαλές περιβάλλον της βουλής με το κόσμο να φωνάζει συνθήματα απ'εξω περιορίστηκε στον να καταδικάσει το γεγονός ενώ απέφυγε να αναφερθεί στις ευθύνες του υπουργού προστασίας του πολίτη , αφού η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ δεν φρόντισε να ενημερώσει ως όφειλε τράπεζες και καταστήματα να κλείσουν στα επίμαχα σημεία του κέντρου λόγο επικινδυνότητας.



Η πολιτική ηγεσία δια στόματος του πρωθυπουργού έσπευσε να εκμεταλλευτεί πολιτικά το γεγονός του θανάτου των τριών αδικοχαμένων συνανθρώπων μας με τη στοχοποίηση των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας και αφορμή για νέα μέτρα καταστολής με στόχο τη διάσπαση του μέτωπου των αντιδράσεων.Πρωταγωνιστικό ρόλο στη σε αυτή την προσπάθεια θα αναλάβουν εργολαβία για μία ακόμη φορά τα Μέσα Μαζική Ε(ξ)ημέρωσης αναπαράγοντας τα όσα ακούστηκαν σήμερα στη πολιορκημένη βουλή για στιγμές περισυλλογής , ευθυνών και τα γνωστά "υπνωτικά" μηνύματα δια στόματος αυτών που ποτέ δεν ανέλαβαν τις δικές τους ευθύνες για τίποτα.

Στον απόηχο των αιματηρών επεισοδίων στις μαζικές διαδηλώσεις στην Αθήνα κατά των μέτρων λιτότητας και μετά το θάνατο τριών συνανθρώπων μας, η κυβέρνηση προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός δημιουργώντας στην ουσία ένα άλλοθι για την προετοιμασία και εφαρμογή ενός νέου σχεδίου καταστολής των κινητοποιήσεων.Σε συνεργασία με τους εργολάβους της ενημέρωσης και με "πλάτη" την αντιπολίτευση της ΝΔ και τον κ. Χέρι Χέρι τις επόμενες μέρες θα δούμε σε εφαρμογή να εξελίσσεται το νέο σχέδιο καταστολής με εναλλαγές του τύπου "μια ζεστή και μια κρύα"....



Η προβοκατόρικη ενέργεια του οργανωμένου παρακράτους που χρόνια τώρα λειτουργεί στη χώρα μας με το "περιτύλιγμα" των δήθεν αντιεξουσιαστών είχε σαν αποτέλεσμα τον άδικο χαμό τριών συνανθρώπων μας...Απ'τις πρώτες κιόλας ώρες η κυβέρνηση έσπευσε να εκμεταλλευτεί το γεγονός αφού τα ΜΜΕ έσπασαν απο "συγκίνηση" την απεργία τους για να περάσουν στην πιο οδυνηρή στιγμή το μήνυμα ενοχής στο Ελληνικό λαό ως αποτέλεσμα των χθεσινών οργανωμένων κινητοποιήσεων κατά των οδυνηρών μέτρων κοινωνικής εξαθλίωσης.Χαρακτηριστικές εικόνες παρακολουθήσαμε όλοι την 5/5ου στις οθόνες των τηλεοράσεων μας με εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου να χασκογελάνε μερικές ώρες μετά τον άδικο χαμό των τριών συνανθρώπων μας.



Χαρακτηριστικό και το μήνυμα του κ.Ευθυμίου που νοιάστηκε δήθεν ξαφνικά για τον τουρισμό της χώρας στην προσπάθεια του να τρομοκρατήσει και να διασπάσει των κοινωνικό ιστό με "απειλές" (μέσω της "έγνοιας" του)προς το λαουτζίκο. Με όλα αυτά που συμβαίνουν (τόνισε) δίνονται ταξιδιωτικές οδηγίες οτι η Ελλάδα είναι επικίνδυνη χώρα με για τον τουρισμό.


Τον τουρισμό μιας χώρας που όπως την κατάντησαν οι εθνοσωτήρες πολιτικοί της αντί να συναγωνίζεται άλλα Ευρωπαικά κράτη όπως η Ισπανία , κατάληξε στο "καλάθι" των τουριστικών προσφορών να συναγωνίζεται τη φτωχολογιά των ξενοδοχείων all inclusive του Μαρόκου, της Τουρκία και της Αλβανίας.

Και μάλιστα εκτός συναγωνισμού... Με τριπλάσιες τιμές και έξοδα, λόγο του ευρώ και έναν Φ.Π.Α. που τον φθάσατε στο 23% και τη βενζίνη να προσπαθεί να φθάσει τα 2 ευρώ το λίτρο στα νησιά μας !!!Δεν ντρεπόσαστε βρέ σαλτιμπάγκοι της κακιά ώρας ;;; 'Εχετε και μούτρα να δημιουργείται και τύψεις στο λαό ;Mια ζωή κυβερνούσατε το λαουτζίκο με εκβιασμούς και απειλές και διλήμματα.Μια ζωή τρομάζατε τον κοσμάκη για να τον έχετε διασπασμένο σε ελεγχόμενες κατηγορίες